IVANA DUDIĆ OČARALA SVE NA CVRENOM TEPIHU: Glumica se prošetala u nesvakidašnjoj toaleti, a sve oči bile su uprte u nju (FOTO)
Foto: M.K./ATAImages

šik izdanje

IVANA DUDIĆ OČARALA SVE NA CVRENOM TEPIHU: Glumica se prošetala u nesvakidašnjoj toaleti, a sve oči bile su uprte u nju (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić ostavila je sve prisutne bez daha na jednom nedavnom gradskom događaju. Lepu Ivanu, koju domaća publika obožava, zahvaljujući raskošnom talentu krasi i neverovatan osećaj za modu.

Umetnica se na crveni tepih pojavila u nesvakidašnjoj toaleti, a sve oči bile su uprte u nju. Uska haljina istakla je njenu vitku liniju, a do izražaja su došle i njene crte lica.

Ivana Dudić
foto: Antonio Anhel/ATA Images

Svečana peplum haljina u kojoj je Ivana pozirala fotoreporterima ima srcoliki dekolte. Gornji deo kombinacije je u crnoj boji, dok je donji prozirni od šljokica.

Lepa glumica je elegantni stajling zaokružila crvenim sandalama Saint Laurent i crnom torbicom, dok je kosu blago uvila i pustila da pada.

Ivana Dudić
foto: M.K./ATAImages

Inače, peplum je lagani nabor, veliki karner na struku koji se prvi put pojavio na modnoj sceni četrdesetih, te ponovo osamdesetih godina prošlog veka i već tada je činio haljine glamuroznim. Peplum haljine izgledaju bajkovito i pogodne su za svaku formalniju priliku i izlazak.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

Ivana Dudić modna revija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track