"KAD KRALJ ROKENROLA SRETNE CARA BIOSKOPA!" Susret dve legende oduševio ljude na mrežama: Džeger i Skorseze bili u PROVODU (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

pohvalio se

"KAD KRALJ ROKENROLA SRETNE CARA BIOSKOPA!" Susret dve legende oduševio ljude na mrežama: Džeger i Skorseze bili u PROVODU (FOTO)

Pop kultura -

Mik Džeger (80) se pohvalio odličnim provodom sa legendarnim rediteljem Martinom Skorsezeom. Uživali su u noćnom izlasku, a to su obeležili i fotografijom koju je pevač Stonsa podelio sa svojim pratiocima.

- Nedavno druženje sa Martijem je bilo sjajno - napisao je Mik ispod fotografije na svom Instagram profilu.

Na fotki dvojica prijatelja sede za stolom, a ispred njih su čaše sa pićem. Pevač je u sakou od somota i crnoj majici, dok je reditelj u kariranom sakou.

Pratioci su se oduševili njihovim izgledom i mladim duhom, pa su nizali pohvale.

- Kad kralj bioskopa sretne kralja rokenrola; Koliko talenta za jednim stolom; Odlično izgledate, legende ste - komentarisali su pratioci ispod fotke, a mnogi su poručivali Skorsezeu da ubaci Mika u sledeći film.

Nedavno su Stonsi postali dobitnicima nagrade "BRIT Billion Award" od strane BPI-a, predstavnika vodeće svetske izdavačke kuće i muzičkih kompanija u Velikoj Britaniji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

SADA SVI PRAVE FILMOVE O SVEMU, OSEĆAM ODBOJNOST PREMA TOME! Hari Mata Hari otkriva da li bi voleo da se o njemu snimi film

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track