ČUVENA NATAŠA IZ KULTNOG FILMA SE VRATILA U BEOGRAD I ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: I dalje je prelepa, a evo kako sad izgleda
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

ČUVENA NATAŠA IZ KULTNOG FILMA SE VRATILA U BEOGRAD I ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: I dalje je prelepa, a evo kako sad izgleda

Pop kultura -

Tijana Kondić, koja se proslavila ulogom u čuvenom filmu "Nataša" zablistala je na jednom beogradskom događaju posle duže pauze od javnog života.

Nedavna proslava jednog domaćeg magazina okupila je veliki broj zvanica iz javnog života, a među njima se našla i Tijana Kondić, koja je zablistala na crvenom tepihu u svečanoj toaleti.

Tijana Kondić
foto: ATA images

Tijane Kondić se svi sećaju iz čuvenog filma "Nataša" reditelja i glumca Ljubiše Samardžića, gde je tada, iako maloletna, sjajno odigrala buntovnu tinejdžerku koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac. Film je doživeo veliki uspeh 2001. godine i bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubIo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u svooju osvetu.

Nataša, Tijana Kondić
foto: Printscreen/Youtube

Zbog ove uloge Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli.

Lepa Tijana Kondić, koja danas ima 39 godina i tada je bila prelepa, a gotovo da se nije promenila od toga perioda, pa i dalje blista, a njen životni put nakon ovog filma nije bio toliko jednostavan.

Tijana nakon uspeha filma "Nataša"

Tijana je nakon snimanja ovog filma iz 2001. godine pokušala da upiše Fakultet dramske umetnosti, ali, kako u tome nije uspela, odlučila je da ode na studije svetske književnost.

Tijana Kondić
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Međutim, nakon završetka ispita, odlučila je da se preseli u Izrael, a ubrzo potom dočekale su je najgore vesti.

— Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. A, odmah nakon toga, smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca posle mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari izdešavalo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti — rekla je ona jednom prilikom.

Tijana Kondić
foto: Kurir televizija

Našla je posao u Tel Avivu, a u Srbiju od tada retko dolazi.

— Preselila sam se u Izrael. Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali, ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem — rekla je svojevremeno Tijana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

SEĆATE SE BUNTOVNE NATAŠE IZ ISTOVREMENOG FILMA? Evo šta danas radi Tijana Kondić i kako se seća uloge koja joj je promenila ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track