HTELA DA SE UBIJE NAKON ŠTO SU JOJ RIBERI I BENZIMA PLATILI ZA ODNOSE: Nakon skandala se obogatila, a ONI su završili na SUDU!
Foto: Milestone Media / IPA / Profimedia

NIJE TO HTELA

HTELA DA SE UBIJE NAKON ŠTO SU JOJ RIBERI I BENZIMA PLATILI ZA ODNOSE: Nakon skandala se obogatila, a ONI su završili na SUDU!

Pop kultura -

Poznata prostitutka Zahia Dehar imala je samo 17 godina kada je dospela u središte pažnje svetske javnosti i to iz jednog razloga. Za njene usluge često su se interesovali poznati svetski fudbaleri,a među njima su bili i francuski reprezentativci Frenk Riberi i Karim Benzema.

Ova dvojica vrhunskih fubalera zbog nje su zamalo završili svoje karijere jer kad se saznalo da postoje snimci s Zahiom Dehar, u Francuskoj je došlo do velikog skandala. Frenk Riberi i Karim Benzema našli su se na stubu srama, ali i na sudu zbog intimnih odnosa s maloletnicom. Međutim, samo nekoliko godina kasnije, oslobođeni su optužnice.

Zahia Dehar
foto: Domine-Wyters / Abaca Press / Profimedia

Od toga je prošlo 13 godina, a Zahia je odlučila da otkrije neke detalje.

- Skandal je dosta uticao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala. Nisam ga ja prijavila niti otišla na policiju. Došli su po mene jer su imali snimke s Benzemom - rekla je Zahia.

Dodala je da je bila poštena i da fudbalerima nije otkrivala da je maloletna te da je nisu prisilili na intimne odnose.

- Moje ime se odjednom pojavilo u medijima. To me je navelo da čak počnem da razmišljam o samoubistvu. Kada te tako obeleže, to je nešto najgore što ženi može da se dogoditi u ovome društvu, a početi život odrasle osobe nakon toga bilo je jako teško - dodala je.

Zahia Dehar
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, uspela je da sve preživi te je danas uspešna glumica, dizajnerka donjeg veša i model.

- Bio je to jako naporan put. Birala sam između samoubistva i pokušaja prelaska preko svega. Nemoguća misija je bilo da pronađem posao i da radim stvari koje želim. Znala sam da će svakom muškarcu koji mi se približi reći - ‘Zašto ideš s njom? Znaš li ko je ona?‘ To bi me dokrajčilo - iskreno je priznala i dodala da o ljubavi ni ne razmišlja.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track