DIKAPRIO I SOFIJA VERGARA LUDOVALI DO ZORE U GRADU GREHA: Nikad više SVETSKIH ZVEZDA na jednom mestu, okupio se CEO HOLIVUD (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

GALA ŽURKA

DIKAPRIO I SOFIJA VERGARA LUDOVALI DO ZORE U GRADU GREHA: Nikad više SVETSKIH ZVEZDA na jednom mestu, okupio se CEO HOLIVUD (FOTO)

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio, Sofija Vergara i Džastin Biber bili su među brojnim poznatim licima koji su proteklog vikenda ispratili takmičenje Formule 1 u Las Vegasu, prestižan Grand Prix Formule 1. Organizovana je povodom ovog sportskog događaja i gala žurka, a glumac se tome više obradovao nego samo trci. I nismo iznenađeni.

Pomenuta poznata imena bila su u subotu na gala žurki, pored Leonarda Dikparija viđeni su i njegov prijatelj iz detinjstva, glumac Tobi Megvajer, Kejsi Aflek, Bruklin Bekam i Džejms Harden.

Sofija Vergara
foto: Courtesy Wynn Las Vegas/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Spisak se ovde ne završava pa su među gostima bili i Džon Ham, Tajga, Nina Dobrev, Odel Bekam Džunior, Karli Klos, Kori Gembl.

Leonardo Dikaprio koji je pre desetak dana organizovao gala žurku povodom 49. rođendana i pevao na toj zabavi, viđen je u luksuznom hotelu Wynn i preskočio je da pogleda trku iako je učesnik takmičenja Luis Hamilton njegov prijatelj.

Leonardo Dikaprio
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofija Vergara gledala je sportsku feštu kao i Rijana zajedno sa svojim partnerom ASAP Rokijem. Pevačica se pojavila u Balenciaga stajlingu i sa satom Jacob&Co koji je nosila oko članka- ovaj komad nakita košta 400.000 dolara, piše Page six.

Spisak se ni ovde ne završava pa su glumac Džon Ham i njegova supruga Ana Oskiola bili domaćini gala prijema. Među zvanicama su se našli Džimi Kimel kao i čuveni par Dženifer Lopez i Ben Aflek.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track