TEJLOR SVIFT BACILA ŠTIKLU U PUBLIKU I IZAZVALA HAOS: Fan koji je uhvatio stavio je na aukiciju za lečenje bolesnog deteta (VIDEO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

lep gest

TEJLOR SVIFT BACILA ŠTIKLU U PUBLIKU I IZAZVALA HAOS: Fan koji je uhvatio stavio je na aukiciju za lečenje bolesnog deteta (VIDEO)

Pop kultura -

Na jednom od koncerata u Rio de Žaneiru, pevačica Tejlor Svift je polomila potpeticu čizme i bacila je deo štikli u publiku, što je izazvalo haos među obožavateljima. Felipe Konrado je bio u VIP loži, pa je uspeo da je uhvati, a sada je prodaje u humanitarne svrhe

Obožavalac Tejlor Svift (33) odlučio je da proda polomljenu potpeticu koju je pevačica bacila u publiku na jednom od poslednjih koncerata u Rio de Žaneiru. Naime, reč je o polomljenoj štikli čizama brenda Christian Louboutin, a obožavatelj je bio blizu bine i uspeo je da je uhvati.

Obožavalac Felipe Konrado, koji je imao VIP ulaznice za sva tri Tejlorova koncerta u Rio de Žaneiru, objavio je fotografiju štikle i rekao da je prodaje.

- Kao što su mnogi pratili, prikupljamo novac da platimo lečenje mog rođaka koji boluje od raka. Hvala Tejlor na ovom poklonu - napisao je Felipe ispod fotografije koju je postavio na Instagram.

On napominje da je veliki obožavatelj Tejlor Svift, ali ako je kolekcionar zainteresovan, prodaće štiklu.

Njegovoj rođaki Angeli dijagnostikovan je melanom nakon što su joj lekari uklonili mladež sa desne ruke, navodi se na njenoj stranici za prikupljanje sredstava.

Da bi sprečila metastaze, Angeli će biti potrebno 12 sesija imunoterapije sa lekom koji košta skoro 730 dolara mesečno, jer ga brazilski zdravstveni sistem ne pokriva.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track