ZAVELA GA JE DOK JE BIO TINEJDŽER: Ovaj holivudski par zajedno je 40 godina a ovako je počela romansa: "Sve je bilo veoma bizarno"
Foto: Profimedia

možda niste znali

ZAVELA GA JE DOK JE BIO TINEJDŽER: Ovaj holivudski par zajedno je 40 godina a ovako je počela romansa: "Sve je bilo veoma bizarno"

Pop kultura -

Glumica Goldi Hon je u Holivudu poznata po svom vedrom duhu i mladalačkom izgledu čak i u svojoj 78. godini. Ako je pitate kako održava mladost, verovatno će vam reći da je sve zahvaljujući ljubavi koju dobija od supruga, ali i troje dece i unučadi.

Njena romansa sa Kurtom Raselom poznata je u Holivudu. Njih dvoje se zaista vole i svi to znaju, a sve je počelo daleke 1968. godine kada su se upoznali na snimanju filma „Jedan i jedini originalni porodični bend“.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

- Imala sam 21, a on 16. Mislila sam da je sladak, ali bio je premlad. Ponovo smo se sreli nekoliko godina kasnije. Svideo mi se i setila sam se da mi se mnogo dopao kada sam ga prvi put videla - rekla je jednom Goldi.

Romansa holivudskih zvezda rasplamsala se 1983. na snimanju filma Swing Shift". Od tog trenutka, par je bio nerazdvojan. Njihova strast je bila nezaustavljiva. Već pri prvom sasatanku imali su bliski susret sa policijom.

- Gledali smo film, nakon čega smo otišli ​​na ples. Bilo mi je sjajno sa njom i odlučili smo da ne želimo da se noć završi pa smo otišli ​​u kuću koju je nedavno kupila. Posle toga smo počeli da vodimo ljubav. U sledećem trenutku pored nas se pojavila policija. Mislili su da je u pitanju provala, pošto je u toku renoviranje. Sve je bilo veoma bizarno - rekao je glumac.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

Pre nego što su se zaljubili, Goldi je imala buran život. Sedamdesetih se družila sa rokerima, a posebno je bila bliska sa Rolingstonsima, sa kojima je često išla na žurke.

Pre sudbonosnog filma sa Raselom, bila je u dva braka. Bila je u braku sa rediteljem Gasom Trikonisom deset godina, a razveli su se 1969. Udala se za muzičara Bila Hadsona 1976. godine. Sa njim je imala dvoje dece, Kejt i Olivera. Raskinuli su 1982.

Kurt je bio u braku sa pevačicom i glumicom Season Hublei četiri godine, do 1983. Sa njom je imao sina Bostona. Goldi i Kurt su 1986. dobili sina Vajata.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

Iako su jedan od najdugovečnijih parova u Holivudu, Goldi i Kurt se nikada nisu venčali.

- Svi nas pitaju kada ćemo se venčati, pa sada svaki put dajemo drugačiji odgovor i zabavljamo se - rekao je nedavno Kurt.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track