LJUBILI SE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Džej Lo i Ben Aflek krenuli u jutarnju šetnju, nove fotke su dokaz da su LUDI JEDNO ZA DRUGIM
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

serija poljubaca se nastavlja

LJUBILI SE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Džej Lo i Ben Aflek krenuli u jutarnju šetnju, nove fotke su dokaz da su LUDI JEDNO ZA DRUGIM

Pop kultura -

Što ste gledali njihove svađe, gledali ste. Dženifer Lopez i Ben Aflek promenili su kurs, makar u javnosti. Čuveni par prošetala je pre nekoliko dana Los Anđelesom, a tokom jutarnje šetnje "pali" su poljupci. Ni "m" od mrzovolje koja neka muči čim ustanu. Džej Lo i njen suprug koji su vezu počeli pre 20 godina, imali su niz pehova u javnosti koji su mnogi tumačili kao najavu kraja njihove veze. To se nije desilo.

Serija njihovih poljubaca u javnosti se tako nastavila. Dženifer Lopez i Ben Aflek su pre samo nekoliko dana viđeni kako se ljube u prodavnici nameštaja gde su kupovali stvari za vilu u Los Anđelesu, vrednu 60 miliona dolara.

Dženifer Lopez
foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neko će reći da javnim poljupcima žele da priče o svađama stave u drugi plan. Bilo je više nego očigledno da su Dženifer Lopez veoma smetali natpisi o mrzovoljnom ponašanju Afleka u njenom društvu i o razmiricima zabeleženim viralnim snimcima.

Ipak, mnogo je detalja iz njihove prošlosti i sadašnjosti zbog kojih ne bi trebalo tako lako sumnjati u njihovu ljubav.

Dženifer Lopez i Ben Aflek počeli su vezu 2002. Raskinuli su dve godine kasnije, ona je u braku sa Markom Antonijem dobila blizance Emu i Maksimilijana, dok on iz braka sa Dženifer Garner ima troje dece.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Džej Lo i Ben verili su se u aprilu 2022. godine. Venčali su se u julu prošle godine u Las Vegasu, pa imali drugo venčanje u Džordžiji narednog meseca. Njihove poljupce videli smo više puta od tada i na crvenom tepihu, ali su ono što je izgledalo kao idilična druga ljubavna šansa pokvarile neočekivane sitiuacije u javnosti poput raspravljanja i neraspoloženja koje je u Aflekovom slučaju dostizalo ozbiljan nivo.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram

Dobro je da su se stvari preokrenule, Džej Lo je više puta isticala koliko voli Bena koji je takođe poručio da mu je ona izuzetno važna.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja