SVI GA PAMTIMO KAO OZBILJNOG ŠMEKERA IZ KRIMI SERIJE KOJA GA JE VINULA U ZVEZDE: Slavnog glumca danas mnogi ne bi PREPOZNALI FOTO
Foto: Profimedia

DRASTIČNA PROMENA

SVI GA PAMTIMO KAO OZBILJNOG ŠMEKERA IZ KRIMI SERIJE KOJA GA JE VINULA U ZVEZDE: Slavnog glumca danas mnogi ne bi PREPOZNALI FOTO

Pop kultura -

Dejvid Karuzo oduševljavao je mnoge svojim ulogama, a posebno ga je proslavila kriminalistička serija 'CSI: Majami'. No, 2012. godine se povukao iz javnosti.

Glumac Dejvid Karuzo (67) bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima. Proslavio se sa ulogom detektiva Džona Kelija u seriji ‘Njujorški plavci‘, a najpopularniji je bio za vreme emitovanja kriminalističke serije 'CSI: Majami' u kojoj je glumio policijskog poručnika Horejšija Kejna.

Nakon što je hit serija 'CSI:Majami' prestala da se snima 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Karuzo se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije.

U trenerci i dioptrijskim naočarima

Njegove uloge su zahtevale da uvek bude doteran. A danas je odela, glamur i luksuz zamenio skromnijim načinom života. Sunčane naočare zamenio je onima za vid, a odela širokim trenerkama, piše Daily Mail.

U serijama je neretko vozio besne i skupocene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu praktični pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

David Karuzo
foto: Profimedia

Bavio se prodajom odeće

Karuzo je nakon povlačenja iz sveta glume otvorio umetničku galeriju u predgrađu Los Anđelesa, Vestlejk Vilidžu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odeće u Majamiju. Sada živi od novca koji je zaradio tokom glumačke karijere, a radi se o 35 miliona dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Dejvidu gluma uvek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svog lika iz serije.

David Karuzo
foto: Profimedia

- Ima svoju fotografiju iz vremena ‘CSI Majamija‘ i još jednu iz ‘Proof of Life‘, dva njegova najveća hita. Obe su okačene u njegovoj garaži - otkriva izvor.

Iako se od glume oprostio kao velika zvezda, nije odmah postao ista. Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima 'Kiss of Death' i 'Jade' iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvezdu. Kao dobar glumac zapažen je pet godina kasnije uz Rasela Kroula i Meg Rajan u ‘Proof of Life‘.

(Kurir.rs/Daily mail/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track