SLAVNA GLUMICA ŽIVELA S MUŽEM I LJUBAVNIKOM U ISTOJ KUĆI! Mlađi je od nje 18 godina: "To je bilo jedino razumno REŠENJE"
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

ŽIVI PO SVOJIM PRAVILIMA

SLAVNA GLUMICA ŽIVELA S MUŽEM I LJUBAVNIKOM U ISTOJ KUĆI! Mlađi je od nje 18 godina: "To je bilo jedino razumno REŠENJE"

Pop kultura -

Slavna glumica Tilda Svinton živi po svojim merilima i pravilima, zbog čega izuzetno intrigira javnost. Njeni ljubavni izbori svojevremeno su punili stupce svetske štampe.

Tilda Svinton je naime dugi niz godina živela u Škotskoj sa izabranikom Džonom Bajrnom koji je 21 godini stariji od nje i sa njim ima blizance, a sa njima u domu živeo je i slikar nemačkog porekla, Sandro Kop, inače Tildin ljubavnik.

Sandro je od glumice mlađi 18 godina, a njihova veza nije bila tajna, za nju je znao i Džon, koji je zajednički život sa ljubavnikom svoje žene aminovao zbog toga kako bi par zajedno odgajao decu.

– I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život sa ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica – rekla je glumica u jednom od intervjua.

Tilda Svinton, Sandro Kop
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, ova oaza mira u zajedničkom domu nije potrajala. Tilda i Sandro su se iselili, pa zvanično postali partneri, te se često zajedno pojavljuju na raznim poznatim događajima.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:53

Da li su junaci našeg detinjstva zaista politički nekorektni?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track