PRINC VILIJAM POTEZOM ŠOKIRAO ŠVEDSKU PRINCEZU: Nije znala šta ju je snašlo, fotke njihovog SUSRETA obišle svet (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

IZNENADILA SE

PRINC VILIJAM POTEZOM ŠOKIRAO ŠVEDSKU PRINCEZU: Nije znala šta ju je snašlo, fotke njihovog SUSRETA obišle svet (FOTO)

Pop kultura -

U jeku novog skandala, koji je zakuvao novinar Omid Skobi sa svojom novom knjigom, svaki potez članova britanske kraljevske porodice prati se pod lupom.

Međutim, oni se time ne zamaraju, barem ne u javnosti, ispunjavajući sve dužnosti koje su im u kalendaru. A među njima spada i susret s budućom švedskom kraljicom, princezom Viktorijom i njenim suprugom, princom Danijelom, koji su stigli u posetu Kejt Midlton i princu Vilijamu.

Njihovo druženje trajalo je tokom celog dana, a ono što je princ Vilijam uradio kad ih je ugostio brzo je postalo tema interneta.

princ Vilijam, princeza Viktorija
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, kad su stigli u Bakingemsku palatu, Vilijam je srdačno zagrlio i izljubio princezu Viktoriju, što je njoj bilo veliko iznenađenje, a da to nije očekivala otkrili su i njeni pokreti tela s kojim nije znala šta će.

Članovi kraljevske porodice obično svoje goste pozdravljaju rukovanjem, a zašto su prema princezi Viktoriji ovakve posebne emocije mnoge je zainteresovalo.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Viktorija
foto: Christine Olsson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viktoriju je tako pozdravila i Kejt Midleton, a ista situacija dogodila se i kasnije te večeri kad su zajedno stigli na predstavu u Royal Alber Hall, gde su na stepenicama pred stotinama fanova i paparaca učinili isto.

Podsetimo, Kejt i Vilijam ovih dana su u centru pažnje nakon što je novinar Omid Skobi objavio svoju knjigu o njima naziva ''Endgame'', a u kojoj je, u holandskoj verziji, ocrnio Kejt i kralja Čarsla da su rasistički govorili o tome kakva će biti boja kože dece princa Hari i Megan Markl.

Bakingemska palata ovu situaciju ne želi da komentariše, a čini se da se oni ovim previše ne zamaraju.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track