"NIKO NE ZNA KOLIKO MU JE VREMENA PREOSTALO" Porodica se ne odvaja od njega, otkriveni novi detalji i zdravstvenom stanju glumca
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

UZ NJEGA SU SVE VREME

"NIKO NE ZNA KOLIKO MU JE VREMENA PREOSTALO" Porodica se ne odvaja od njega, otkriveni novi detalji i zdravstvenom stanju glumca

Pop kultura -

Porodica Brusa Vilisa (68) uz njega je dok se bori s demencijom. Glumac hita „Umri muški” provodi dane uz svoju suprugu Emu Heming, bivšu suprugu Demi Mur i petoro dece.

„Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto”, rekao je izvor za Us Weekly.

„Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo celu porodicu. Niko ne zna koliko je vremena Brusu preostalo, pa upijaju svaki trenutak s njim”, dodao je izvor.

Brus Vilis
foto: Blue Box International - Sweet Unknown South - Hood River Entertainment - Future Proof Films - High Five Films - Capstone Global - Lionhead Productions - Spite the Movie / Christophel Collection / Profimedia

Otkrio je i kako se „sve vrti oko” Vilisa i da je imao „mnogo više loših dana nego dobrih” u proteklih nekoliko meseci. Drugi izvor je dodao kako glumac „ima negu koja radi 24 sata dnevno, ali barem je jedan član porodice uvek s njim.” Vilis takođe provodi vreme sa svojom unukom Luetom, koju je njegova ćerka Rumer dobila u aprilu.

„Rumer želi da Lueta poznaje Brusa. Ona želi da bude aktivno uključen u Luetin život. To je vrlo posebna veza”, rekao je izvor.

Brus Vilis
foto: Printscreen Instagram

Vilis ima ćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (29) s Demi Mur (61), s kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine.

Glumac takođe ima ćerke Mejbel (11) i Evelin (9) s Heming (45). Brus i manekenka venčali su se 2009. i svoje zavete su obnovili na desetu godišnjicu, neposredno pre nego što su otkriveni Vilisovi zdravstveni problemi.

Demi Mur
Demi Murfoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Podsetimo, njegova porodica objavila je u martu 2022. da mu je dijagnostikovana afazija i da će se „udaljiti od karijere koja mu je toliko značila”. To je stanje koje može da utiče na govor osobe, veštine razumevanja i sposobnost pisanja, prema klinici Mayo.

Brus Vilis i Ema Heming
Brus Vilis i Ema Hemingfoto: Profimedia

Zatim, u februaru je porodica podelila da se njegovo stanje pogoršalo s „okrutnom” dijagnozom demencije. Od tad je porodica za svaki praznik okupljena kako bi uživali u zajedničkom vremenu.

(Kurir.rs/ US Weekly)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track