U SRBIJI PRVI PUT NASTUPAJU BLEK AJD PIZ I GUČI MEJN: Najavljeni prvi izvođači za Egzit 2024. godine, a na listi su ova imena
Foto: EPA LAURENT GILLIERON

fešta

U SRBIJI PRVI PUT NASTUPAJU BLEK AJD PIZ I GUČI MEJN: Najavljeni prvi izvođači za Egzit 2024. godine, a na listi su ova imena

Pop kultura -

Festival Egzit predstavio je prva 24 izvođača koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi 2024. godine, a predvode ih Tom Morelo, Blek ajd piz i Guči Mejn.

Exit 2024, Guči Mejn, Gucci Main
foto: ap Amy Harris

Među izvođačima koji su u petak predstavljeni u beogradskom umetničkom prostoru "Silosi" su i Eksplojted, Džon Njumen, Kenja Grejs, Karl Koks, Iniko, Stiv Anđelo i Rudimental.

Dušan Kovačević sa porodicom na Egzitu
Dušan Kovačević sa porodicom na Egzitufoto: Printscreen/Instagram

- Jedna od želja festivala od osnivanja bila da dovede bend Rejdž agebst d mašin, a to smo sada uspeli dovođenjem gitariste Toma Morela, koji je jedan od osnivača grupe i koji će nastupiti na glavnoj bini festivala. Blek ajd piz će prvi put nastupiti na ovim prostorima, kao i Guči Mejn, jedan od osnivača trep pokreta - izjavio je direktor Egzita Dušan Kovačević, a prenosi Beta.

joker out, dzoker aut, bojan cvjeticanin
foto: Katja Kodba

Na tvrđavi će od 10. do 14. jula sledeće godine nastupiti i Beri kant svim, Bonobo, Koroner, Dab efeks, Frenki Vah, Iajn Ašer, Džoker aut, Klangkuenstler, Lejksajd Eks, Mene, Nemezis, Sama' Abdulhadi, Viližers of Joanina siti i Vili Vilijam.

Kurir.rs/ BETA

Bonus video:

01:32

KOLIKO TREBA DA IZDVOJITE ZA SMEŠTAJ TOKOM EGZITA? Cene idu do NEVEROVATNIH 400 EVRA - U Novom Sadu RASPRODATO i najskuplje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track