UNAJMIO CEO SPRAT RESTORANA ZA 25 GODINA MLAĐU RUSKINJU?! Tom Kruz poludeo za lepoticom i hteo da je obraduje romantičnom večerom
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

da li je moguće?!

UNAJMIO CEO SPRAT RESTORANA ZA 25 GODINA MLAĐU RUSKINJU?! Tom Kruz poludeo za lepoticom i hteo da je obraduje romantičnom večerom

Pop kultura -

Tom Kruz navodno se do ušiju zaljubio u 25 godina mlađu Elsinu Kairovu, ćerka ruskog bogataša koji se bavi trgovinom dijamantima, a za romantičnu večeru s lepom Ruskinjom odlučio je da unajmi na jedno veče ceo sprat otmenog londonskog restorana Novikov.

Elsina Kairova, Tom Kruz
foto: Printscreen/Instagram, AP Evan Agostini

61-godišnji glumac na taj se potez odlučio kako bi mogao da uživa u večeri s njom bez znatiželjnih pogleda. Za večeru je izdvojio oko 500 funti, a uživali su u jastogu i sušiju.

Prema tvrdnji izvora, Tom i Elsina proveli su romantično veče u razgovoru, a glumac je pažljivo slušao svaku reč koju je Ruskinja izgovorila. Jedan član osoblja zamolio je glumca da se zajedno fotografišu, a zatim je uskočio Tomov telohranitelj, piše The Sun.

Nakon romantične večere glumac je zaposlenima restorana podelio napojnice od 100 funti, a Ruskinja je izašla na zadnja vrata kako bi neprimetno napustila restoran.

Podsetimo, Elsina je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je živela u vili vrednoj 22 miliona funti. Nakon glasina o njezinoj vezi s holivudskim glumcem, njen bivši muž izjavio je kako ona ima skup ukus i da bi Tom " trebao svoje oči, ali i novčanik da drži širom otvorene".

(Kurir.rs/TheSun/Index/prenela: T.J.)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track