OKIĆENE KUĆE HOLIVUDSKIH FACA PRŠTE OD LUKSUZA Jelka Džej Lo i Bena Afleka preti da pobedi PRAZNIČNO UMETNIČKO DELO Sofije Vergare
Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anketa

OKIĆENE KUĆE HOLIVUDSKIH FACA PRŠTE OD LUKSUZA Jelka Džej Lo i Bena Afleka preti da pobedi PRAZNIČNO UMETNIČKO DELO Sofije Vergare

Pop kultura -

Božić u domove svetskih zvezda stiže ranije nego kod nas. Oni mahom ovaj praznik obeležavaju katolički Božić, koji se proslavlja 25. decembra i već su se uveliko pripremili da prazničnoj atmosferi otvore vrata svog doma.

Uredili su svoje kuće, dvorišta i okitili jelke, a sve su to podelili sa fanovima širom sveta. Među najlepše uređenim domovima svakako se našao i dom Dženifer Lopez i Bena Afleka, ali tu su na spisku i Dženifer Garner, Kejt Hadson, Sofija Vergara, Hajdi Klum i Robi Vilijams.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Slavna pevačica i njen suprug svoj prvi božić provešće u novoj vili u Los Anđelesu, čija se vrednost procenjuje na 61 milion dolara. Dženifer voli sve lepo da okiti i čini se da inače tu nema meru, koju ima kada je moda u pitanju, ali je ove godine ipak rešila da to uradi nešto elegantnije, pa se odlučila za jednostavne lampice u blizini glavnog ulaza u vilu.

1 / 5 Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je pokazala i da u kući ima prelepu jelku, koju je ukrasila elegantnim ukrasima u zlatnoj boji, a sa fanovima je podelila te slike.

Dženifer Garner

Popularna glumica odlučila se za svedenu varijantu ukrasa, te je na svoju vilu, duž celog krova okačila lampice, ali tu nije stala.

1 / 2 Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je okitila i biljke u dvorištu, pa i na njih okačila lampice koje sijaju u zlatnoj boji.

Kejt Hadson

Kejt Hadson je ove godine malo poludela za božićnom atmosferom, pa nije štedela na dekoraciji svoje vile. "Mir, radost, ljubav i nada", raznobojni je natpis koji je postavila na živu ogradu ispred kuće, a na drveće i grmlje u dvorištu je, kao i njene koleginice, okačila lampice.

1 / 7 Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona nije štedela ni u svojoj kuće, pa je veliku jelku okitila raznobojnim ukrasima, preko stepenica je zakačila borove grane, a svuda po kući je rasporedila ranobojne male jelkice.

Sofija Vergara i Hajdi Klum

Sofija i Hajdi su drugarice, a čini se da su ove godine rešile da na sličan način okite svoje domove.

1 / 4 Foto: Printscreen

One su dekoraciju svele na minimum, pa su samo okitile lampicama palme koje imaju pored bazena, ali i drugo visoko drveće koje se nalazi u njihovim dvorištima.

1 / 5 Foto: Printscreen

Hajdi je na mrežama pokazala i kako izgleda njena kuća unutra, a osim šarene jelke, tu su i božićne kapice, koje naznačavaju da je kod nje praznik došao ranije.

Robi Vilijams

1 / 3 Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanac kome je glavna adresa u SAD-u, odlučio je da Božić dočeka u vili vrednoj 50 miliona dolara u Los Anđelesu, a i sam se pohvalio bogatom rasvetom kojom je okitio okolinu svog doma.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:43

POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJU PO BRDIMA, OPET SAM TU SA PORODICOM Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track