"U KOJOJ MAĐARSKOJ SI SE TI RODILA?!" SEKA ZABEZEKNUTA! Snajka nikad nije čula za nacionalni specijaliet zemlje svog porekla?
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

"U KOJOJ MAĐARSKOJ SI SE TI RODILA?!" SEKA ZABEZEKNUTA! Snajka nikad nije čula za nacionalni specijaliet zemlje svog porekla?

Pop kultura -

Došli smo do sredine finalne nedelje u kojoj kuvaju timovi koji su se najbolje snašli u pripremi najrazličitijih specijaliteta do sada.

Pred njima je ljuta kulinarska borba, a svako od njih imaće priliku da poslednji put ove nedelje zaseni stručnu žiri svojim kulinarskim umećima.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Tim Miljević iz Maglića danas je u kuhinji majki i snajki, pripremao sekelji gulaš i knedle.

Tokom ove sezone, takmičarke su prošle razna iskušenja kojima su uspešno odolele. S obzirom na to da su obe pica majstori i da svakodnevno kuvaju, to se od njih i očekivalo. Iako je snajka iz Mađarske, nije čula za čuveno jelo koje su danas pripremale.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

"U kojoj Mađarskoj si se ti rodila?" - pitala je Seka snajku, nakon što ona izjavila da nije čula za jelo sa kojim treba da se uhvati u koštac, a koje je nacionalni mađarski specijalitet.

Zbog zaboravljenih namirnica izgubile su samo osam minuta.

gulaš
foto: Kurir televizija

Sin Ilija je pogodio da je po njemu ukusnije jelo spremala njegova žena i tim Miljević je osvojio dodatni bod, a razočarana majka poručila je zetu da od nje više neće dobit gulaš.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track