ZGODNI PEVAČ SKINUO SE GO DO POJASA I POKAZAO BRUTALNE MIŠIĆE: Ponovo dokazao zašto nosi epitet NAJMUŽEVNIJEG FRAJERA (FOTO)
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FRAJER

ZGODNI PEVAČ SKINUO SE GO DO POJASA I POKAZAO BRUTALNE MIŠIĆE: Ponovo dokazao zašto nosi epitet NAJMUŽEVNIJEG FRAJERA (FOTO)

Pop kultura -

Redefinisao je pojam muževnosti svojim nesvakidašnjim stilom odevanja pokazavši da granice u modi ni ne treba da postoje. Odvažno je nosio odevne kombincije koje bi najpre izazvale čuđenje nekih, a onda bi i njih osvojio. Odvažno je skočio i u ledenu vodu u Hampsted Heltu u Londonu gde se u ovaj izazov upustio sa devojkom Tejlor Rasel. Slike golišavog Harija osvanule su na društvenim mrežama, a zabeležio je jedan njegov obožavalac.

Hari Stajls imao je na sebi samo kapu, čarape i kupaći kostim. U sličnom izdanju bila je i njegova devojka Tejlor Rasel, za njihovu vezu saznalo se u junu kada su se pojavili zajedno u londonskoj umetničkoj galeriji, a onda je ona dobila VIP tretman na njegovom koncertu u Beču narednog meseca.

Nakon toga viđeni su na konferenciji povodom predstave u kojoj je ona igrala , "The Effect" u Londonu, dok su razgovarali sa Džejmsom Kordenom.

Na Instagramu se mnogi pitaju kako je Hari Stajls smeo da se okupa u ledenoj vodi, komentarišu da je "hladno" i pogledati slike, ali i ističu da im je on mnogo nedostajao, nakon što je napravio pauzu, kao i da ga obožavaju. Mnoge je i obradovalo to što je pevač i dalje u vezi sa Tejlor.

Hari Stajls
foto: BOBBI WEEKS/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Obožavaoci izgleda očekuju turbulencije u njegovom ljubvnom životu ili navijaju za njih jer se ovaj pr prošlog meseca pojavio na koncertu U2 u Las Vegasu.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:04

Čovek šeta potpuno go

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track