"TO JE BILA NAJVEĆA ŠKOLA" Petar Strugar iskreno o sinovima, kako je izgledao doček u Crnoj Gori i filmu koji ga je proslavio
Foto: Damir Dervišagić

kad je bio mali...

"TO JE BILA NAJVEĆA ŠKOLA" Petar Strugar iskreno o sinovima, kako je izgledao doček u Crnoj Gori i filmu koji ga je proslavio

Pop kultura -

Popularni glumac se prisetio kako je doček Nove godine izgledao u rodnoj Crnoj Gori kada je bio mali.

Petar Strugar danas ima dvoje dece i mnogo radi, te praznike provodi nešto drugačije nego što je to bio slučaj kada je bio dete, kada je bilo mnogo više aktivnosti za 31. decembar.

sahrana, Jagoš Marković, Petar Strugar
foto: Nemanja Nikolić

- Pošto smo odrastali na primorju, bilo je zaista različitih dočeka. Naravno, uvek je bilo sarme kod kuće i porodični doček dok smo bili manji, kao i raznoraznih aktivnosti, pa i podvodnog ribolova na dan dočeka, odlazaka na pecanje, dočeci na trgu uvek u dobrom društvu - istakao je Strugar na početku, te je dodao:

- Godina 2023. je bila zanimljiva, svašta se izdešavalo, definitivno jedna od dinamičnijih godina dosad. Pamtiću je po Narodnom pozorištu, divnim predstavama, fantastičnim kolegama, gostovanjima i druženju. Što se 2024. godine tiče, nadam se da će biti ista kao i 2023. i želeo bih možda malo više odmora, to bi mi prijalo.

Glumac ima dvoje dece iz dva braka, starijeg sina Zarija i mlađeg Iva, koji je na svet došao 2021.

- Mislim da je Zak shvatio da ne postoji, a Ivo je još mali da bi uopšte razmišljao o Deda Mrazu, ali sve to na stranu, bitno je da su srećni i da dobiju neke kul poklone, ostalo je nebitno - rekao je Petar, kojeg publika i dalje najviše pamti po ulozi Moše Marjanovića u Bjelinom “Montevideu”:

- Definitivno o tome mislim kao o najvećoj školi koju sam prošao. Ogroman projekat, pa samim tim i veliki zalogaj, koji sam uspeo da odradim kako treba, uz veliku pomoć reditelja i kolega koji su bili pored mene.

Petar Strugar
foto: Printscreen RTS 2

Glumac je mlad došao iz Crne Gore u Beograd, a evo kako je njegov početak izgledao i kome je najviše zahvalan.

- Bilo je teško, kao i svaki početak. Imao sam tu sreću što imam dosta porodice u Beogradu, pa je samim tim bilo mnogo lakše. Na početku sam bio kod moje tetke Ljilje, rekao bih da sam njoj najviše zahvalan. Uvek je bila tu da me dobro izriba i opameti - iskren je glumac.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track