PRINC HARI I MEGAN MARKL UDOMILI KOKOŠKU ČUVENE VODITELJKE: Razlog je dirljiv, evo kako se uklopila u novom okruženju (VIDEO)
Foto: AP Seth Wenig copy

HUMANO

PRINC HARI I MEGAN MARKL UDOMILI KOKOŠKU ČUVENE VODITELJKE: Razlog je dirljiv, evo kako se uklopila u novom okruženju (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl udomili su jednu od kokoški slavne voditeljke Elen Dedženeres. 65-godišnja voditeljka oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa udomili njenu kokošku po imenu Sinki, a razlog za udomljavanje je tako dirljiv.

Druge kokoške je nisu prihvatale

Sinki je postala popularna na Eleninom Instagramu malo pre Božića. 21. decembra Elen je otkrila da kokoška živi u njenoj sudoperi (otuda i ime) jer je povredila nogu i maltretirale su je druge kokoške u kokošinjcu.

Megan i Hari uskočili u pomoć

Potom je Elen obavestila pratioce da je jadna Sinki slomila fibulu i da će morati da provede nekoliko nedelja na oporavku u klinici. Potpuno se oporavila, ali čini se da je ostale kokoške kod Elen nisu dočekale dobrodošlicom.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

"Njena noga se oporavila, ali su je i dalje naše kokoške napadale. Srećom, u kokošinjcu naših prijatelja Harija i Megan bilo je mesta za još jednu. Još nije sigurna koja će biti njena kraljevska titula", napisala je Elen.

Zatim je Elen objavila i video Sinki u novom domu. "Čini se da se Sinki uklapa u svoj novi dom", napisala je.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja