"SRAM TE BILO, BEZOBRAZNA SI" Madona popila TUŽBU od fanova, njeno DRSKO PONAŠANJE izazvalo gnev, ovo ne mogu da joj oproste
Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

PRETERALA

"SRAM TE BILO, BEZOBRAZNA SI" Madona popila TUŽBU od fanova, njeno DRSKO PONAŠANJE izazvalo gnev, ovo ne mogu da joj oproste

Pop kultura -

Pevačica Madona našla se u centru medijske pažnje nakon što su je njeni obožavatelji - tužili. Naime, obožavatelji Majkl Felous i Džonatan Heden optužili su je za uzrokovanje neprijatnosti nakon višesatnog kašnjenja na svoj nastup koji se održao 13. decembra u Njujorku, prenosi The Independent.

Prema informacijama koje stoje u sudskim dokumentima, pevačica je izašla na binu u 22.45, iako je koncert bio zakazan u 20.30. Kako se koncert završio u 1 sat iza ponoći, obožavatelji su imali mogućnost "ograničenog javnog prevoza" ili "većih troškova javnog i privatnog prevoza".

Madona
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim toga, Majkl i Džonatan tvrde da je ugrozila njihovu mogućnost obavljanja porodičnih obaveza sledećeg dana, te je tako izazvala "razočaranost, uznemiravanje, potrošeno vreme, frustraciju i ljutnju", stoji u tužbi. Felous i Heden tužili su i promotera koncerta "Live Nation i Barclays Center" zbog lažnog oglašavanja, nemarne zastupljenosti i nepravednih i zavaravajućih trgovačkih praksi.

Madona
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo nije prvi put da su obožavatelji tužili Madonu zbog kašnjenja, a tužbe koje su podignute 2019. i 2020. dobrovoljno su odbačene. Pevačica se u novembru 2019. tokom nastupa uživo osvrnula na negativne komentare i tako dodatno razbesnela obožavatelje.

"Postoji nešto što treba svi da shvatite. A to je da kraljica nikada ne kasni", rekla je.

"Plaćena si da dodeš na vreme, nikada nisam i nikada neću ići na tvoj koncert", "Nisi vredna tolikog čekanja", "Ovo je bezobrazno, sram te bilo", "Nisi kraljica, nego narcisoidna diva", samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs/ The Independent/ Story.hr)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track