OPIJAO SE PO BAROVIMA, PREBIO DEVOJKU, PA ZAVRŠIO U BOLNICI: Evo kako je krenuo SUNOVRAT zvezde iz hit filma "Sam u kući" (FOTO)
Foto: Proifmedia

TRENUTNO SE OPORAVLJA KOD KUĆE

OPIJAO SE PO BAROVIMA, PREBIO DEVOJKU, PA ZAVRŠIO U BOLNICI: Evo kako je krenuo SUNOVRAT zvezde iz hit filma "Sam u kući" (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda serije "Sam u kući" Devin Retraj hospitalizovan je u kritičnom stanju zbog čega je bilo odloženo suđenje protiv njega za porodično nasilje.

Član njegove prodice rekao je juče za TMZ da je glumac koji je najpoznatiji po ulozi starijeg brata Mekolija Kalkina, u međuvremenu otpušten iz bolnice. Devin (47) se trenutno oporavlja kod kuće i prati upustva lekara, a TMZ prenosi da razlog zbog kojeg je hospitalizovan nije još otkriven.

Devin Retraj
foto: Proifmedia

Devin je danas trebalo da se pojavi na sudu u Oklahomi zbog porodičnog nasilja, ali je suđenje odloženo za naredni mesec.

Retraj je pre dve godine fizički zlostavljao bivšu devojku preteći joj da će umreti. Incident se desio 2021. u Oklahomi, glumac je viđen kako je u tamošnjem restoranu popio bocu vina, a onda i više čašica drugog alkoholonog pića, a onda je opijanje nastavio i u obližnjem baru.

Devin Retraj
foto: Proifmedia

U baru je bio sa pomenutom devojkom, a njemu i partnerki su prišli obožavaoci i tražili autogram - Devin je odbio, ali je njegova devojka insistirala da im da potpis. Nakon odlaska iz bara, par je otišao u hotel gde je počelo Retrajevo nasilje.

Uhapšen je kasnije tog meseca zbog dve optužbe - za porodično nasilje i nanošenje telesne povrede. Pušten je uz kauciju od 25.000 dolara.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track