ISPLIVALE NOVE SLIKE SA MARATONSKOG VENČANJA PRINCA OD BRUNEJA I LEPOTICE HRVATSKIH KORENA: Mladina sestra objavila ČAROBNE FOTKE
Foto: Iqbal Selamat / AFP / Profimedia

CEREMONIJA TRAJALA DANIMA

ISPLIVALE NOVE SLIKE SA MARATONSKOG VENČANJA PRINCA OD BRUNEJA I LEPOTICE HRVATSKIH KORENA: Mladina sestra objavila ČAROBNE FOTKE

Pop kultura -

Nedavno su se venčali princ Abdul Matin od Bruneja i lepotica hrvatskih korena Aniša Isa Kalebić, a kako navodi tportal, njena sestra je na svom Instagramu podelila fotografije sa raskošne ceremonije. Iako nemaju iste majke, sestre se dobro slažu.

Na fotkama su majka i otac Ivica Kalebić, a sestra Annamaria je napisala emotivnu poruku.

- Zaista čarobna nedelja u prekrasnim Brunejima u kojem se slavilo venčanje najlepšeg para! Velike čestitke mladi i mladoženji - napisala je.

Fotke i snimke s venčanja podelile su i Anišine nećake, Mia Kalebić Hjuz i Alana Kalebić Hjuz.

Inače, ceremonija venčanja počela je 7. januara i trajala je devet dana. Ono se održalo u palati Istana Nurul, a prisustvovalo je 4.000 zvanica. Na poslednji dan venčanja bili su i čelnici vlada i brojni gosti iz Azije i s Bliskog istoka.

Tokom trajanja ceremonije glavni grad Bruneja je bio okićen portretima mladenaca uz natpis 'Bože, čuvaj kraljevski par'.

Prisetimo se, princ je na svom Instagramu podelio s pratiocima prve fotografije ceremonije puderisanja, koja se praktikuje već stotinama godina i u kojoj najuži članovi porodice mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simbolizuje plodnost i bogatstvo.

Aniša Isa Kalebić
foto: RUDOLF PORTILLO / AFP / Profimedia

Na toj ceremoniji princ je bio u tradicionalnom venčanom odelu, a Aniša Isa u crvenoj venčanici sa zlatnim detaljima, dok je na glavi imala krunu. Veo joj je skinula majka.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B.)

Bonus video:

00:31

Princ od Vranje se doslovno zapalio na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track