OVE DETALJE MOGLO JE DA SPAZI SAMO VEŠTO OKO: Evo kako su sestra i snaja dale podršku kralju Čarlsu BEZ IJEDNE REČI, a EFEKTNO
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

DAMSKI

OVE DETALJE MOGLO JE DA SPAZI SAMO VEŠTO OKO: Evo kako su sestra i snaja dale podršku kralju Čarlsu BEZ IJEDNE REČI, a EFEKTNO

Pop kultura -

Britanskog kralja Čarlsa očekuje ove nedelje operacija kojoj će se podvrgnuti zbog uvećane prostate. Britanski monarh oporavljaće se najduže mesec dana, saopštila je Bakingemska palata. Bilo je čak i oštrih reakcija nakon ove vesti, a sa dvora su isticali da sin Elizabete Druge želi da svojim primerom skrene pažnju na važnost brige o zdravlju kod muškaraca. Neki su ga kritikovali da je "lenj" jer će toliko dugo odmarati, a mnogi ga i podržavaju. Sestra princeza Ana i supruga njenog brata grofica od Edinburga Sofi javno su mu ukazale podršku.

princeza Ana
foto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne radi se o nekoj glasnoj (na prvi pogled) podršci pa čak ne ni o onoj koja je očigledno. Bila je to njihova diskretna, ali efektna poruka da pokažu svima da su uz kralja Čarlsa. To su učinile detaljem koji su prepoznali oni dobro upućeni u odnose na dvoru, a verovatno mnogi u Britaniji znaju priču koja se krije iza svega.

princeza Sofi
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I princeza Ana i vojvotkinja Sofi nosile su isti šal čija je cena 115 funti, u pitanju je kreacija saradnje Highgrove rezidencije britanskog kralja i njegove Fondacije, šal kakav vidite na supruzi princa Edvarda britanski monarh poklonio je sestri i snaji za Božić.

Ćerka Elizabete Druge i princa Filipa u koje su sve oči uperene nakon duple krize na dvoru odnosno zdravstvenih problema kralja i Kejt Midlton koja se nalazi u londonskoj bolnici nakon prošlonedeljne operacije abdomena. Kako će njih dvoje pauzirati od dužnosti, kao i princ Vilijam, princeza Ana i princ Edvard možda se suoče sa novim obavezama.

Princeza Ana nosila je juče simboličan šal na otvaranju nove zgrade zdravstvenog institutta Univerziteta u Edinburgu. Vojvotkinja Sofi pojavila se sa istim detaljem juče u Londonu, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:52

VUKANU TREBA JOŠ 10 TERAPIJA I NEKOLIKO OPERACIJA U TURSKOJ! Hrabri mališan bori se sa jednim od najtežih poremećaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track