EVO ZAŠTO DECA NISU POSEĆIVALA KEJT MIDLTON U BOLNICI: Ovo ČELIČNO PRAVILO nije smelo da se prekrši, a ovo je pozadina svega
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

komunicirali preko face time-a

EVO ZAŠTO DECA NISU POSEĆIVALA KEJT MIDLTON U BOLNICI: Ovo ČELIČNO PRAVILO nije smelo da se prekrši, a ovo je pozadina svega

Pop kultura -

Princeza od Velsa Kejt Midlton napustila je u ponedeljak, 29. januara, londonsku privatnu bolnicu gde je 16. januara podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena. Bolničko lečenje trajalo je 14 dana, a onda se oporavlja u porodičnom domu u Vindzoru. Princ Vilijam posećivao ju je svakog dana dok je bila hospitalizovana, kralj Čarls obišao ju je prošlog petka pre nego što je operisan, ali su deca Šarlot, Džordž i Luj morala da sačekaju otpust sa klinike ne bi li se videla sa majkom jer je njihovim roditeljima ovo bilo najvažnije.

Kejt Midlton bila je krajnje ozbiljna kada je saopšteno da ona želi da "sačuva što više normalnosti za svoju decu", što je objavljeno uz vest o njenoj operaciji.

princeza Šarlot
foto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvor je za Entertainment Tonight rekao juče da princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luj (5) nisu odlazili u posetu majci jer su Kejt i Vilijam želeli da se "rutina njihove dece ne menja". Rešili su da "zaštite svoju decu da ne bi brinula".

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Šarlot, princ Džordž, princ Luis
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

To što se nije menjao uobičajeni dnevni ritam princeze i prinčeva trebalo je da ih umiri i da im pomogne da se lakše izbore sa odsustvom mame. A iako majku nisu 14 dana videli licem u lice, insajder je za Page six rekao da su mališani komunicirali sa Kejt preko FaceTime.

princ Džordž, Kejt Midlton
foto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt je očekivano oduševljena što se vratila u Adelejd kotidž u Vindzoru, sa decom se srela nakon završetka nastave u školi. Očekuje se da će se princeza od Velsa tek nakon Uskrsa vratiti javnim dužnostima, u međuvremenu obavljaće određene poslove kod kuće, velika podrška biće joj suprug kao i roditelji. Detalji njene operacije i dalje se drže u tajnosti.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track