SRPSKI ZET POKAZAO ISKLESANO TELO U KOJE SVI GLEDAJU U NEVERICI: Ni fatalna Srpkinja nije mogla da zaseni FATALNO IZDANJE glumca
Foto: Profimedia

FOTO

SRPSKI ZET POKAZAO ISKLESANO TELO U KOJE SVI GLEDAJU U NEVERICI: Ni fatalna Srpkinja nije mogla da zaseni FATALNO IZDANJE glumca

Pop kultura -

Holivudski glumac Kristijan Bejl proslavio je svoj 50. rođendan u Meksiku zajedno sa suprugom srpskih korena Sibi Blažić i njihovim 9-godišnjim sinom Džozefom. 18-godišnja ćerka Emelin nije bila s njima.

Vesela porodica snimljena je dok se izležavala pored bazena, dan pre Bejlovog rođendana. Obožavatelje je posebno razveselio prizor Kristijana Bejla bez majice, pa su upijali njegov isklesani torzo i sjajne mišiće dok se odmarao.

Kristijan Bejl
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posebno atraktivan prizor bio im je glumac koji je stajao samo sa belim peškirom oko struka, dok su mu se mišići ruku lepo ocrtavali nakon plivanja u bazenu, pa su mnogi zahvalili paparacima što su ih počastili tim fotografijama.

Za razliku od njega, njegova 53-godišnja supruga, koja je inače bivša manekenka, odlučila je da se se ipak zaštititi od sunca pa je na sebi imala duge rukave, crni šešir i sunčane naočare.

Mnogi su se složili da Kristijan Bejl za svoj 50. rođendan izgleda bolje nego ikad. Ipak, njegovo telo je tokom godina prošlo kroz nekoliko dramatičnih promena.

Kristijan Bejl
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegove transformacije su za anale, poput one za ulogu u filmu "Psiho" (Patrik Bejtman) iz 2000. rediteljke Meri Heron. Prihvatio je taj zadatak iako su mu neki govorili da bi to moglo da mu uništi karijeru, što se nije desilo. Dobitnik Oskara za sporednu ulogu u filmu "Borac" smatra da čovek postaje neustrašiv kada radi ono čega se boji. Hrabro prihvata izazove, a publika se veseli zbog takve odvažnosti i umeća.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

07:16

BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM! Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track