HOLIVUDSKA ZVEZDA RASULA SE U KOMADE PRED SVIMA I SKOČILA SA BINE Zbog onog što joj je poručio ovaj momak nije mogla da se SUZDRŽI
Foto: Printscreen

EMOTIVNO ODREAGOVALA

HOLIVUDSKA ZVEZDA RASULA SE U KOMADE PRED SVIMA I SKOČILA SA BINE Zbog onog što joj je poručio ovaj momak nije mogla da se SUZDRŽI

Pop kultura -

Ema Stoun, glumica, producentkinja, oskarovka i ovogodišnja dobitnica Zlatnog globusa za film "Poor Things" grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa, rasplakala se posle pitanja i govora vernog fana koji je došao u London na događaj posvećen promociji novog ostvarenja.

Ema Stoun
foto: Promo

Ema Stoun (35) emotivno je reagovala kada se iz publike javio momak koji je rekao da je pomno pratio njenu karijeru od samog početka i da su mu njene uloge, ali i njeni društveno angažovani potezi pomogli da pregura teške životne periode.

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound - Laura Bit

"Pratim tvoju karijeru 12 godina. Obožavam "Poor Things". Pogledao sam ga šest puta. Poseduješ neverovatnu energiju i sve što si profesionalno radila je čisto i iskreno. Zaljubio sam se u tvoju samouverenost i snagu, naročito jer si društveno angažovana oko ljudi koji se bore sa mentalnim zdravljem. Ja sam bio jedino autistično dete u školi i osećao sam se usamljeno. Na odmorima sam krišom gledao tvoje skečeve na SNL-u. Nekoliko puta si pomenula da se osećaš nesigurno jer nisi išla na fakultet, ali ja sam uživao u sreći koju si donela drugima ulogama", rekao je momak iz publike, nakon čega se glumica rasplakala, sišla sa scene i zagrlila ga.

Ema Stoun
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Ema Stoun je trenutno jedan od vodećih kandidata na ovogodišnjoj dodeli Oskara u kategoriji "Najbolja glumica". Ako bi ove godine odnela zlatnu statuu kući, to bi bio njen drugi Oskar. Prvi je osvojila filmom "La La Land".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:27

Emotivno do suza: Deca koja će dobiti kuću zahvaljujući njoj poslala poruku zahvalnosti Dragani Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track