PEVAČ OŽENIO SE U 45. GODINI, A MNOGI NISU ZNALI DA MU JE ONA DEVOJKA: Šest godina se zabavljali, a svadbu napravili u GRADU GREHA
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

evo šta sve niste znali o njemu

PEVAČ OŽENIO SE U 45. GODINI, A MNOGI NISU ZNALI DA MU JE ONA DEVOJKA: Šest godina se zabavljali, a svadbu napravili u GRADU GREHA

Pop kultura -

Oženio se dugogodišnjom devojkom, a sve vreme koliko njihova veza traje, uspeli su maksimalno moguće da kriju svoju ljubav. Oni koji ga verno prate upoznati su i sa njegovim ljubavnim životom, ali je za većinu vest o svadbi iznenađenje. Svadba se desila u Gradu greha, čuvenom Las Vegasu i povezana je sa sinoćnjim Superboulom gde je on nastupio u poluvremenu.

Mladoženja je Ašer (45) koji se oženio Dženifer Gojkečiom (40) sa kojom je u vezi od 2018. godine. Tri dana pre nego što je izašao na binu Superboula gde mu se pridružila pevačica Ališa Kiz, mladenci su dobili dozvolu za venčanje u okrugu Klark u Nevadi. Ašer je sceni nosio burmu.

Ališa Kiz, Ašer
foto: PA Wire / PA Images / Profimedia

- Započeo sam ovo putovanje, pronašao sam i upoznao neverovatnnu partnerku koja mi je slučajno bila najbolji prijatelj i bio je tu sve vreme, a ja sam rekao, vau, ovo bi moglo da bude sjajno - rekao je o početku njihove romanse.

Mladenci su 2020. dobili ćerku, a 2021. u njihovu porodicu stigao je dečak. Ašer ima dvojicu sinova sa bivšom uprugom Tamekom Foster.

Za njihovu vezu saznalo se kada su se pojavili zajedno na proslavi 40. rođendana producenta Kita tomasa u junu 2019. godine, piše People.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:33

Ekskluzivni snimak Danijele Vranić nakon više od 10 godina pevačica uhvaćena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track