EVO KAKO SE BIKOVIĆ SNALAZI U ULOZI OCA Podelio UREBESAN video kako spava pored sina: "Niko ti ne kaže ovo kad imaš bebu..."
Foto: Printscreen/Instagram

slatke muke

EVO KAKO SE BIKOVIĆ SNALAZI U ULOZI OCA Podelio UREBESAN video kako spava pored sina: "Niko ti ne kaže ovo kad imaš bebu..."

Pop kultura -

Miloš Biković je nedavno posta tata malog Vasilija i čini se da je mališan centar njegovog sveta. Glumac, poznat po tome da svoju privatnost deli na društvenim mrežama je ovog puta podelio neke veoma zanimljive detalje iz svog doma koji su mnoge nasmejali.

Naime, on je na prvom storiju podelio video na kom se čuje pleh orkestar koji svira malo psu koji spava i ne ustaje iako je buka oko njega. "Ja i moji alarmi svako jutro" (u smislu da nisu nikako mogli da ga probude), piše na snimku, a Miloš je dodao "Nekad bilo.."

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

Na sledećem storiju je snimak koji opisuje kako sada on i njegova emotivna partnerka spavaju sada kada imaju dete.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

"Novopečeni roditelji kada pokušavaju da spavaju" i "Beba u kolevci cele noći" piše na snimku, a u pozadini se čuji neki uzemirjući zvuci, a kao nastavak stoji da niko ne kaže da bebe ispuštaju čudne zvuke i da im je disanje nepravilno.

Tu scenu je Miloš opisao uz reč "danas..." pa se može zaključiti da mladi roditelji i ne spavaju baš najbolje.

Ako vas zanima kako to zapravo izgleda, pogledajte na snimku iznad.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

02:17

NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track