MADONA SE SRUŠILA SA STOLICE NA KONCERTU: Snimak oborio mreže, a evo šta je kraljica popa uradila nakon tog peha (VIDEO)
Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo šta se desilo

MADONA SE SRUŠILA SA STOLICE NA KONCERTU: Snimak oborio mreže, a evo šta je kraljica popa uradila nakon tog peha (VIDEO)

Pop kultura -

Slavna pevačica Madona doživela je proteklog vikenda peh na koncertu u Climate Pledge u Sijetlu, u okviru svoje Celebration Tour. Dobitnica Gremija i kraljica popa bila je na stolici dok je izvodila pesmu "Open Your Heart" i zanimljivu koreografiju za tu numeru. Zbog onoga što je uradila nakon toga govore joj da je još jednom dokazala da je pravi profesionalac.

Plesni pokreti zahtevali su od plesačice koja je nastupala sa Madonom da povuče stolicu prema glavnoj pozornici, ali je izgubila tlo pod nogama zbog visokih potpetica, pa je pala na bini, povukla stolicu i slavnu pevačicu koja se srušila na pozornici.

Madona se okrenula na stomak i nasmejala, drugi član ekipe prišao je da joj piomogne da se popne na drugu stolicu. Nastavila je sa nastupom, uputila blažu psovku kada je shvatila da sedi na pogrešnom mestu i okrenula se.

Prišla joj je i pevačica koja je isputstila stolicu, pa su se "pomirile". Madona je produžila sa pesmom i koreografijom, a kako publika bila veoma glasna, poručila je: "Zaboravila sam reči".

Brzo se nakon toga prisetila teksta i koreografije i završila taj deo koncerta. Nakon što je snimak incidenta dospeo u javnost, fanovi su rekli: "Ona je takav profesionalac... Svi ti njeni napori da nas zabavi.. Morate da je volite, ona je neverovatna", piše Daily mail.

Madona
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Madona je na turneju krenula prošle godine nakon odlaganja nastupa zbog ozbiljne bakterijske infekcije zbog čega je bila nekoliko dana na intenzivnoj nezi u bolnici u Njujorku.

Njeni prijatelji bojali su se da neće poštovati preporuke lekara i da će krenuti na nastupe pre vremena.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:09

ODLUČILA SAM DA PROGOVORIM O SVOM ŽIVOTU, ĆUTANJE MI SE SMUČILO Pevačica otkrila sočne detalje: Ovo joj je MUŠKARAC iz snova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track