JUTJUBERKA VEZIVALA LEPLJIVOM TRAKOM SVOJU DECU: Svi slušali njene savete o roditeljstvu, a sad proglašena krivom za zlostavljanje
Foto: Instagram/moms_of_truth

jezivo!

JUTJUBERKA VEZIVALA LEPLJIVOM TRAKOM SVOJU DECU: Svi slušali njene savete o roditeljstvu, a sad proglašena krivom za zlostavljanje

Pop kultura -

Popularna jutjuberka, majka šestoro dece Rubi Frenk i njena poslovna partnerka Džodi Hildebrandt osuđene su za po četiri tačke na zatvorsku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina, nakon što su se prošle godine izjasnile krivim po četiri tačke optužnice koje ga ga odnose na zlostavljanje dece.

Maksimalna kazna za svaku ženu mogla bi da iznosi i 60 godina.

Frenk je jecala na sudu u utorak uoči izricanja presude zbog zlostavljanja dvoje svoje dece.

Rubi Frenk, Džodi Hildebrandt
foto: Printscreen/Instagram

Kriminalna 'Momfluencer' postala je internet senzacija zahvaljujući svom Jutjub kanalu "8 Putnika" u kojem su njeni milioni gledalaca gledali kako ona, a potom i suprug Kevin Frenk, odgajaju, i vaspitavaju, svoje šestoro dece.

Međutim, krajem prošle godine pojavile su se šokantne tvrdnje da je Frenk, godinama zlostavljala svoju decu, uključujući optužbe da ih izgladnjuje i koristi lepljivu traku kao kako bi im vezivala usta.

Inače, Frenki se izjasnila da nije kriva po dve druge tačke optužnice, navodi se u sudskim spisima, i vraćena je u pritvor nakon saslušanja, preneo je AP. Prema zakonu Jute, za teško zlostavljanje dece drugog stepena može biti optužena osoba koja svesno ili namerno nanese tešku fizičku povredu detetu ili dozvoli drugom da nanese tešku fizičku povredu svom detetu, za šta je predviđena kazna od jedne do 15 godina zatvora.

Rubi frenk
foto: Instagram/moms_of_truth

U sporazumu o izjašnjavanju o krivici, Frenki je priznala da je mučila svog sina od 22. maja do 30. avgusta tako što ga je terala na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

01:28

U GAZI SAM VIDELA DVA VOJNIKA DA VUKU DETE U ZATVOR Dramatična ispovest srpkinje: Deci smo pravili igračke, ne mogu da spavaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track