"TEŽAK KOMPLEKS" Slobodu Mićalović razapinju na mrežama zbog izjave, kažu da je PREPOTENTNA: "Uvredila je POLA SRBIJE" (VIDEO)
Foto: Stefan Stojanović MONDO

JAVNO JE OSUDILI

"TEŽAK KOMPLEKS" Slobodu Mićalović razapinju na mrežama zbog izjave, kažu da je PREPOTENTNA: "Uvredila je POLA SRBIJE" (VIDEO)

Pop kultura -

Tek što su se stišale kritike na račun Slobode Mićalović zbog izjave o dojenju, glumica se ponovo našla na meti. Ovoga puta zbog, kako su korisnici društvenih mreža ocenili, prepotentnosti.

Sloboda Mićalović je, gostujući u jednoj emisiji, iznela svoje stavove koje su mnogi ocenili prepotentnim.

Snimak njene izjave koji je postao viralan na društvenim mrežama je isečen, te na osnovu njega nije jasno na koga je tačno glumica mislila i u kom kontekstu, ali to je pojedincima bilo dovoljno da je osude.

@malac_je_genije

Sloboda Micalovic o komentarima na drustvenim mrezama

♬ original sound - Malac_je_genije

- Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim. Zašto bih ja sa nekom osobom, po mom mišljenju, možda sam ja u krivu, možda to nije istina, ali ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripadam tu i sad, zašto bih ja delila prostor sa njima? Nažalost je to tako - izjavila je Sloboda Mićalović, što je pokrenulo lavinu uglavnom negativnih reakcija.

konferencija za medije, film Jorgovani, Sloboda Mićalović
foto: Stefan Stojanović MONDO

"Stidi se", "Kompleks težak", "Dno", "Moj ujak ima pet doktorata. Ruski je akademik i nikada nije delio ljude na takav način. Po čemu ste vi bolji?", "Ova žena je toliko neharizmatična i antipatična", "Ja volim Slobodu, ali mi je ova izjava zaparala uši", "Uvredila je pola Srbije", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:27

Sloboda došla sa ćerkama na premijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track