BRESKVICA OPLELA PO KONSTRAKTI ! Opasno udarila po KONKURENCIJI: "Kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija"
Foto: EPA/Bprka Sancherz Trillo, Nemanja Nikolić

evo šta je rekla

BRESKVICA OPLELA PO KONSTRAKTI ! Opasno udarila po KONKURENCIJI: "Kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija"

Pop kultura -

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji", pa se posebno osvrnula na Anu Đurić Konstraktu.

Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom "Samo mi se spava", dok je godinu dana ranije na "Evroviziju" otišla Konstrakta sa numerom "In Corpore Sano".

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je Anđela za "Zed TV".

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

O tome kako reaguje na negativne komentare koji su česti na društvenim mrežama, Breskvica je, podsetimo, nedavno rekla:

- Samo sam razumela da prosto to pišu ljudi koji sede iza kompjutera i to im je jedini posao i jedino na šta troše vreme. Ne obazirem se ja puno na komentare.

Inače, i Breskvica i Konstrakta se ove nedelje takmiče na "Pesmi za Evroviziju", gde će pokušati da obezbede odlazak na takmičenje u Malme.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

32:00

BRESKVICA EKSKLUZIVNO NA KURIR TELEVIZIJI IMALA PORUKU ZA KARLEUŠU! Evo šta je rekla o napadima da joj pesma promoviše GENOCID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track