ŠTA KRIJE KRALJEVSKA PALATA? Sve glasnije se šuška da Kejt Midlton boluje od BOLESTI kojoj leka nema, a od nje NI TRAGA, NI GLASA
Foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

POSLEDNJI PUT VIĐENA U DECEMBRU

ŠTA KRIJE KRALJEVSKA PALATA? Sve glasnije se šuška da Kejt Midlton boluje od BOLESTI kojoj leka nema, a od nje NI TRAGA, NI GLASA

Pop kultura -

Princeza Kejt Midlton je prošlog meseca podvrgnuta delikatnoj operaciji abdomena koja ju je udaljila iz javnog života, a njen povratak zvaničnim dužnostima očekuje se tek u aprilu. Informacije o njenom zdravlju, koje je palata davala na kašičicu, podstakle su nagađanja i zabrinutost, kao i novinske istrage o tome šta se događa s Kejt.

Uprkos intenzivnom ispitivanju, britanska kraljevska porodica bila je škrta na rečima o specifičnostima Kejtinog zdravstvenog problema, što je dovelo do raznih nagađanja.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U početku su se pojavile glasine o potencijalnoj dijagnozi raka, koje je Kensingtonska palata brzo demantovala bez otkrivanja daljih pojedinosti. Kružili su i izveštaji o tome da je princeza intubirana, ali demantovani su od strane palate.

U poslednje vreme sugeriše se da Kejt ima Kronovu bolest, što daje potencijalno objašnjenje za njen produženi oporavak, ali i dalje nema zvanične potvrde tih glasina, piše Marca. Kronova bolest je upalna bolest probavnog sistema koja pogađa decu i odrasle. Uzrok Kronove bolesti nije poznat.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Britanski mediji pišu čak da je Megan Markl nazvala svoju jetrvu kako bi joj pružila podršku u teškim trenucima.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iskoristili su činjenicu da su im deca na školskom raspustu kako bi se povukli u Sandringam, osamljeno mesto idealno za oporavak daleko od pogleda javnosti.

Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poslednje zvanično saopštenje palate o Kejtinom zdravlju objavljeno je 29. januara, a tad je rečeno da se Kejt oporavlja nakon otpuštanja iz bolnice u Vindsoru.

Nakon toga je Midlton navodno nastavila da radi od kuće, pod nadzorom predanog tima od dve medicinske sestre.

princ Džordž, Kejt Midlton
foto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njene poslednje fotografije nastale su na božićnoj misi 25. decembra prošle godine pa je jasno zašto se javnost brine. Pogotovo kad se uzme u obzir da je palata bila mnogo otvorenija oko zdravlja kralja Čarlsa, kod kog je otkriven rak.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track