ŠOK TRANSFORMACIJA ČUVENE ŠEHEREZADE: Da je sretnete na ulici sigurno je ne biste prepoznali, odrekla se ZAŠTITNOG ZNAKA (FOTO)
Foto: Profimedia

ODREKLA SE ZAŠTITNOG ZNAKA

ŠOK TRANSFORMACIJA ČUVENE ŠEHEREZADE: Da je sretnete na ulici sigurno je ne biste prepoznali, odrekla se ZAŠTITNOG ZNAKA (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda hit serije "1001 noć", koja je bila vrlo popularna i u Srbiji, Berguzar Korel, od samih početaka je sve oduševila svojom prirodnom lepotom i gustom smeđom kosom.

Međutim, Berguzar je sada napravila jednu promenu i to prilično drastičnu.

Ošišala se na kratko, a nekoliko novih fotografija već je podelila i na društvenim mrežama.

Pre nekoliko meseci nosila je dužu bob frizuru i ofarbala se u plavo, sad je usledila i još jedna velika promena koja je mnoge šokirala.

Berguzar je već jednom ošišala kosu na kratko, 2022. godine, a čini se da joj je ta promena prijala, pa se opet odlučila na isto.

Čuvena glumica je ulogom u ''1001 noći'' stekla veliku popularnost, a radeći na toj ulozi upoznala je supruga Halita Ergenča, koji je u seriji glumio njenog partnera, a ljubav se dogodila i u privatnom životu.

Berguzar i Halit u braku su od 2009. godine, imaju sinove Alija i Hana i ćerkicu Lejlu.

Dok su se upoznali u seriji, Berguzar je imala 23 godine, a Ergenč je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi.

Ubrzo se na snimanjima dogodila hemija, a njihovu zaljubljenost je dodatno pojačalo zajedničko putovanje u Pariz 2008. zbog serije. Halit je tražio razvod supruge Gizem, koja je u to vrijeme bila trudna zbog toga je odlučila da abortira. Halit je isplatio bivšoj supruzi 250 hiljada lira nakon razvoda i oženio se Korel 2009. nakon završetka snimanja serije. I Berguzar je bila zauzeta kada je srela Halita, pa je zbog emocija prema njemu prekinula dugogodišnju vezu.

Burno upoznavanje bilo je samo najava turbulencija koje su se događale nakon njihovog venčanja. Čim je on 2011. prihvatio naslovnu ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni", počele su glasine da vara suprugu. Na listi glumica sa kojima je navodno imao aferu bila je Čansu Dere, koja je u seriji igrala robinju Firuze. Pisalo se da je između bivše mis Turske i glumca bilo hemije, a tu navodnu prevaru prokomentarisala je i Berguzar rekavši da je sve laž i da je Čansu njihova bliska prijateljica.

Mnogi su razlog za to da glumica ipak sumnja u vernost supruga pronašli u njenim čestim odlascima na setove, a čak je i Halit izjavljivao da je njegova supruga ljubomorna kao i da je potpuno razume zbog toga.

Uprkos svemu, još uvek su zajedno, a bez obzira na priče, ostali su jedan od omiljenih parova u svetu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

03:14

TOP 10 ESTETSKIH TRANSFORMACIJA NA ESTRADI! Ove poznate ličnosti su operacijama i silikonima promenile LIČNI OPIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track