HAKOVAN PROFIL POKOJNOG METJUA PERIJA: Pokušavaju da prevare narod i ukradu novac! Oglasila se fondacija nastala u slavu glumca
Foto: Twitter

foto

HAKOVAN PROFIL POKOJNOG METJUA PERIJA: Pokušavaju da prevare narod i ukradu novac! Oglasila se fondacija nastala u slavu glumca

Pop kultura -

Pojavila se informacija da je hakovan profil pokojnog glumca Metjua Perija na društvenoj mreži X. Kako se navodi, sve u svrhu obmane naroda.

Metju Peri
foto: Profimedia

Danas je "Fondacija Metju Peri", koja je osnovana u čast legendarnog glumca, objavila na svojoj Instagram stranici da je Perijev profil na društvenoj mreži X hakovan.

Kako su napisali, sa tog profila donori se preusmeravaju na lažnu stranicu koja prikuplja donacije putem kriptovalute, prenose svetski mediji.

- Dobili smo obaveštenje da je Metjuova zvanična X stranica hakovana i da usmerava korisnike na lažnu stranicu koja prikuplja donacije putem kriptovalute - piše u objavi fondacije na instagramu, gde se dodaje:

- Molimo vas da ne donirate novac preko ove stranice i da ne delite lažne objave na društvenim mrežama. Jedina internet stranica povezana sa fondacijom je MatthewPerryFoundation.org, što znači da donacije primamo samo preko nje - stoji u objavi.

(Kurir.rs/Informer/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track