"NAŠ RAJ" Pogledajte u kakvom LUKSUZU živi Breskvica sa dečkom policajcem: Na krovu ima BAZEN I TRAVNJAK, a od pogleda ZASTAJE DAH
Foto: ATA images, Printscreen/Paparaco lov

SVE ŠTO JE ZARADILA ULOŽILA U NEKRETNINU

"NAŠ RAJ" Pogledajte u kakvom LUKSUZU živi Breskvica sa dečkom policajcem: Na krovu ima BAZEN I TRAVNJAK, a od pogleda ZASTAJE DAH

Pop kultura -

Breskvica je jedan od finalista ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", a njena pesma "Gnezdo orlovo" nedeljama unazad privlači veliku pažnju javnosti čitavog regiona.

Pesma za Evroviziju 24, Pesma za Evroviziju, Breskvica
foto: screenshot RTS

Mlada zvezda pravog imena Anđela Ignjatović naporno i vredno radi, a novac koji je zaradila uložila je u nekretninu, i to ozbiljnu, u kojoj odnedavno živi sa svojim dečkom Nikolom Stanisavljevićem, koji radi u policiji.

Breskvica
foto: Printscreen Instagram

Breskvica je nedavno pokazala bazen, koji se po svemu sudeći nalazi na krovu i dvorište sa travnjakom i nestvarnim pogledom, pa sve objavila na svom storiju na Instagramu.

Breskvica
foto: Printscreen Paparaco Lov

"Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se uveliko selim! Naš raj! Zahvalna", napisala je ona u opisu tada, a prizor je oduševio mnoge.

Breskvica
foto: Printscreen Paparaco Lov

Naime, po svemu sudeći, zgrada u kojoj živi nalazi se u Žarkovu, a ekipa Paparaco lova uslikala je stambeni objekat jednom prilikom i tada smo imali prilike da vidimo kako zgrada izgleda spolja.

Inače, Breskvica je donedavno živela u porodičnoj kući koja se nalazi takođe u Beogradu, u naselju Borča, a kako izgleda njega devojačka kuća možete pogledati na fotografijama.

A kakav se luksuz nudi na našem tržištu, pogledajte u ponudi luksuznih stanova.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

03:05

BRESKVICA NEĆE PEVATI O FERARIJU U ETNO PESMI Martina Vrbos obrazložila: Ipak se prijavila i u Hrvatskoj na takmičenje, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track