ZBOG OVOG POLJUPCA SE ZAVRŠIO BRAK NAJPOZNATIJEG PARA ITALIJE: Dohvatio je REPERA, zalepio mu žvaku nasred scene i počeo je PAKAO
Foto: Printscreen/Youtube

uh!

ZBOG OVOG POLJUPCA SE ZAVRŠIO BRAK NAJPOZNATIJEG PARA ITALIJE: Dohvatio je REPERA, zalepio mu žvaku nasred scene i počeo je PAKAO

Pop kultura -

Došao je kraj još jednom braku poznatih ličnosti. Razvode se čuvena blogerka i poznati reper, a ona je već unajmila tim advokata na čelu sa Danijelom Misaljija koja je učestvovala u brakorazvodnoj parnici Nine Morić i Fabricija Korone, piše Dillinger. Šta je izazvalo krah ljubavi Kjare Feranji i Fedeza?

Sanremo, Roza Kemikal, Fedez
foto: Printscreen/Youtube

Bilo je naznaka i da će se problemi rešiti jer jer Fedez proveo Dan zaljubljenih sa porodicom. Ipak, kako piše italijansko izdanje Vanity Fair, reper se iselio iz zajedničkog pentahusa u Milanu, sa svojim asistentom.

Vest o razvodu došla je nakon velikog skandala da je Kjara Feranji prodavala Pandoro Pink Christmas po visokoj ceni, a da je sve lažno predstavljala kao humanitarnu akciju za pomoć lečenju raka kostiju u bolnici Regina Margherita u Torinu. Taj skandal pogoršao je i bračnu situaciju ionako uzdrmanu nakon što se Fedez na prošlogodišnjem Sanremu poljubio na sceni sa reperom u imenu Rosa Kemikal.

Kjara Feranji
foto: Pritnscreen

Feranji je odlagala razvod zbog zdravstvenih problema Fedeza koji se 2022. borio sa rakom pankreasa. On je nije podržao tokom poslednjeg skandala iako je na mrežama kritikovao odnosn štampe prema njoj.

Sanremo, Roza Kemikal, Fedez
foto: Printscreen/Youtube

Vanity Fair piše da su problemi buknuli nakon Sanrema pa čak i da je reper optuživao blogerku da mu je skandalom ugrozila karijeru. Kjara je izbrisal sa Instagrama stavku "supruga" pa poručila: “U životu će se dogoditi i pobede i porazi. Ono što nikada nije prihvatljivo jeste da se zaustavite", piše los40.us.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track