SEKTA JE GODINAMA UCENJIVALA, NA POROĐAJU NIJE SMELA GLAS DA ISPUSTI: Slavna glumica nakon godina ćutanja planira HLADNU OSVETU
Foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA

SEKTA JE GODINAMA UCENJIVALA, NA POROĐAJU NIJE SMELA GLAS DA ISPUSTI: Slavna glumica nakon godina ćutanja planira HLADNU OSVETU

Pop kultura -

Kejti Holms (45) prošetala je crvenim tepihom na njujorškom događaju u organizaciji Roundabout Theatre Company, a mnoge je oduševio glumičin mladoliki izgled u petoj deceniji. Holms je zablistala u elegantnoj crnoj haljini, a mnogi su primetili i da je prigrlila svoje sede vlasi.

Premda je tokom cele večeri delovala raspoloženo, glumica se trenutno suočava s finasijskim problemima.

Njena ćerka Suri, koju je dobila u braku s glumcem Tomom Kruzom, u aprilu će napuniti 18 godina, te više neće primati očevu alimentaciju u iznosu od 33 hiljade dolara mesečno.

"Kejti je godinama uživala u raskošnom stilu života, zahvaljujući Tomovoj doslednoj podršci. No kako se njihovo dete približava punoletnosti, i majka i ćerka suočavaju se s neizvesnom budućnošću.To je zastrašujuća perspektiva - preći s neverovatnog životnog standarda na upitnik preko noći", rekao je izvor za In Touch Weekly.

Uz to, izvor je otkrio i kako Kejti zbog svega uskoro planira da se vrati glumi, a nakon godina ćutanja mogla bi da se odluči i na drastičan potez.

"Aktivno traži uloge i nestrpljivo čeka povratak u industriju s punim radnim vremenom. I ne zaboravite ugovor o tajnosti podataka koji je potpisala - i on će isteći. Ako stvari postanu teške, Kejti bi mogla da zaradi tako što bi napisala sveobuhvatnu knjigu", rekao je.

Podsetimo, Kejti i Tom rastali su se 2012. nakon šest godina braka, i od tada nisu javno objavili razlog razvoda. Kejti je dobila puno starateljstvo nad njihovom ćerkicom, a Tom navodno godinama nije video Suri. Poznato je da je Kruz član Sajentološke crkve još od devedesetih godina prošlog veka, zbog čega je i Kejti na početku njihove veze odlučila da se priključi kultu.

Činilo se da su savršeni par, a onda su u javnost procurili bizarni detalji njihovog odnosa. Naime, u to vreme se puno pisalo o tome kako se Kejti, prema pravilima sajentologije, porodila u potpunoj tišini, odnosno da je morala da pravi što manje zvukova. Tom je u ranijem intervjuu porekao da će Kejti morati da ćuti tokom porođaja i da neće dobiti epiduralnu anesteziju.

Pre nekoliko godina Kejti je ljubila devet godina mlađeg kuvara Emilija Vitola, koji je zbog glumice ostavio verenicu koja je tada kupovala venčanicu za njihovu svadbu.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track