VERILA SE PRELEPA GLUMICA IZ 50 NIJANSI SIVE! Luda za pevačem koji je 12 godina stariji: Njegova bivša žena im dala BLAGOSLOV
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VOLE SE

VERILA SE PRELEPA GLUMICA IZ 50 NIJANSI SIVE! Luda za pevačem koji je 12 godina stariji: Njegova bivša žena im dala BLAGOSLOV

Pop kultura -

Poznati par se verio, a da mnogi nisu ni znali da su njih dvoje u vezi jer spadaju u najmisterioznije ljubavne tandeme koji se uglavnom drže daleko od javne scene, kada su zajedno. Možda je to i doprinelo da njihova veza opstane.

Tajanstvena romansa zanimljiva je i sa još jednog aspekta - njegova bivša supruga iz sve snage podržava taj ljubavni odnos. Nema ljutnje, sujete, bilo kakvih negativnih emocija.

Dakota Džonson
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Frontmen grupe Coldplay Kris Martin (47) verio je pre nekog vremena 12 godina mlađu glumicu Dakotu Džonson, ćerku slavnih glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona, koja se proslavila ulogom u fimu "50 nijansi sive".

- Od prvog dana opčinjeni su jedno drugim pa je naredni korak bio neizbežan. Ne žure sa planiranjem venčanja, već samo uživaju u veridbi - rekao je izvor.

Par ima blagoslov njegove bivše supruge, glumice Gvinet Paltrou koja je prošle godine napomenula da je prijateljica sa Dakotom Džonson, pa istakla da je nova partnerka njenog nekadašnjeg muža "divna, divna osoba".

Dakota i Martin u vezi su od 2017. Raskinuli su 2019. a 2020. šuškalo se da su se verili. Glumica je prošle nedelje u intervjuu za Bustle pričala o toj ljubavi, što je pravi izuzetak. Pričala je i o deci njenog budućeg muža i Gvinet Paltrou, Epl (19) i Mozesu (17):

- Volim toliko tu decu kao da mi život od toga zavisi.

Dokata Džonson
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prokomentarisala je i prijateljstvo sa Paltrou rekavši da je porodica koju je odabrala jednako važna, ako ne i bitnija od one sa kojom vas spaja krvno srodstvo. Naglasila je da bi volela da dobije decu, majčinstvo posmatra kao čarobno, uzbudljivo iskustvo.

Podsetimo, Gvinet Paltrou i Kris Martin bili su u braku od 2003. do 2016. godine. Glumica se 2018. udala za Freda Falčuka.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track