VIDEO PORUKA KRALJA ČARLSA IZAZVALA ZABRINUTOST NJEGOVIH PODANIKA: Dva veoma bitna detalja privukla su pažnju celom svetu (VIDEO)
Foto: AP Rafiq Maqbool

JAKO LOŠE IZGLEDA

VIDEO PORUKA KRALJA ČARLSA IZAZVALA ZABRINUTOST NJEGOVIH PODANIKA: Dva veoma bitna detalja privukla su pažnju celom svetu (VIDEO)

Pop kultura -

Kralj Čarls je izazvao zabrinutost svojih podanika za svoje zdravlje nakon novog video snimka koji je danas objavljen povodom proslave Dana Komonvelta i koji je podeljen na društvenim mrežama, piše Entertainment Daily.

Zbog dijagnoze raka, kralj Čarls nije predvodio kraljevsku porodicu na Danu Komonvelta. Kraljevski urednik ITV-a Kris Šip bio je među onima koji su podelili sliku iz videa.

kralj Čarls
foto: PA / PA Images / Profimedia

Deleći snimak, Kris je rekao:

- Ponedeljak, 11. mart je Dan Komonvelta, ali i kralj i Kejt će nedostajati na godišnjoj službi. Kralj Čarls je umesto toga snimio video poruku koja će biti puštena u svih 56 zemalja Komonvelta: 'Nastaviću da vam služim, najbolje što mogu' - naveo je Šip.

Poruka je u celosti objavljena na sajtu Komonvelta. U njoj se vidi Čarls kako sedi za svojim stolom u mornarskom odelu.

- Pošto sam nedavno proslavio 75 rođendan, greje mi srce razmišljanje o tome kako je Komonvelt bio konstanta tokom mog života – dragocen izvor snage, inspiracije i ponosa.

- Poslednjih nedelja sam bio najdublje dirnut vašim divnim i pažljivim dobrim željama za moje zdravlje i, zauzvrat, mogu samo da nastavim da vam služim, koliko god mogu, u celom Komonveltu.

- Moja vera u naše zajedničke napore i potencijal naših ljudi ostaje sigurna i jaka kao i uvek. Ne sumnjam da ćemo nastaviti da podržavamo jedni druge širom Komonvelta dok zajedno nastavljamo ovo važno putovanje - naveo je kralj Čarls.

Kraljevski fanovi su preplavili video odgovorima, a mnogi su komentarisali i kako kralj Čarls izgleda "nezdravo".

"Izgleda tako loše", rekao je jedan zabrinuti dobronamernik. Drugi je dodao: "Oh, nikada ga nisam video da izgleda ovako loše." Treći je komentarisao: "Ne izgleda dobro. Izgleda užasno."

- Njegove usne izgledaju crvene i kao da imaju plikove. Jadni Čarls! - napisao je četvrti.

Bilo je i onih koji su prokomentarisali da su u pitanju efekti lečenja raka.

- Za one koji komentarišu, lečenje raka je teško za sistem... uzima mnogo od vas kada prolazite kroz lečenje. Kada se tretman završi i rak nestane, izgledaće mnogo bolje - napisao je jedan od takvih komentatora.

(Kurir.rs/Telegraf/A.G.)

Bonus video:

03:13

Ivica Kralj Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track