IMA SEDMORO DECE SA ČETIRI RAZLIČITE ŽENE: Miljenik žena bio SERIJSKI PRELJUBNIK, a ukrotila ga je 14 godina mlađa (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

VARAO VERENICU SA DADILJOM

IMA SEDMORO DECE SA ČETIRI RAZLIČITE ŽENE: Miljenik žena bio SERIJSKI PRELJUBNIK, a ukrotila ga je 14 godina mlađa (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Džud Lo nedavno je prošetao crvenim tepihom na premijeri filma 'Le Jeu De La Reine' u Parizu, a brojne obožavaoce iznenadio je glumčev mladalački izgled u 51. godini. Lo je dugi niz godina poznat kao jedan od najlepših glumaca na svetu, a osim po uspešnoj glumačkoj karijeri, poznat je i po burnom ljubavnom životu.

Miljenik žena, sa četiri različite žene ima sedmoro dece, a sreću je pronašao sa 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan sa kojom je u braku od 2019. godine. Međutim, pre nego što je pronašao ljubav sa Filipom, glumac je bio poznat kao serijski preljubnik.

Džud Lo
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, britanska lepotica je od 1997. do 2003. godine bila u braku sa Sejdi Frost, glumicom koju je upoznao na snimanju filma 'Šoping'. Zajedno su imali troje dece, a brak se završio neslavno zbog afere glumca sa Sienom Miler.

Džud Lou, Sijena Miler
foto: Profimedia

Miler i Lo su se verili samo nekoliko meseci nakon upoznavanja, ali je sve propalo kada je on priznao aferu sa dadiljom svoje dece. Lo je tada izdao saopštenje za javnost u kojem se izvinio svojoj verenici, ali mu ona nije oprostila. Taj ljubavni brodolom nije sprečio glumca da utehu potraži u zagrljaju drugih lepotica, pa je 2008. po četvrti put postao otac.

Džud Lo, Džud Lou
foto: Profimedia

Njegova kratka veza sa manekenkom Samantom Burk rezultirala je rođenjem druge ćerke Lo, a 2015. je dobio i treću ćerku. Tako je 2015. sa Ketrin Harding dočekao svoje peto dete i tako postao otac tri devojčice i dva dečaka.

Džud Lo, Džud Lou
foto: Profimedia

Lo sada drži svoj privatni život podalje od očiju javnosti, a sa suprugom Filipom ima dvoje dece. Par trenutno uživa u porodičnom životu, a svi se nadaju da će njihova ljubav potrajati.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track