"OČAJ ŽIVI, KRALJ ČARLS MNOGO BOLESNIJI NEGO ŠTO PALATA HOĆE DA PRIZNA?!" Isplivali i novi ŠOK detalji o Kejt: "Mnogo se muči"
Foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

uh!

"OČAJ ŽIVI, KRALJ ČARLS MNOGO BOLESNIJI NEGO ŠTO PALATA HOĆE DA PRIZNA?!" Isplivali i novi ŠOK detalji o Kejt: "Mnogo se muči"

Pop kultura -

Kralj Čarls je navodno previše slab da spase britansku monarhiju staru 1200 godina koja se polako, ali sigurno raspada.

Prema pisanju stranih medija, Čarls (75) je preslab da bi se nosio sa nedavnim kontroverzama koje su do temelja potresle kraljevsku porodicu naizgled beskrajnom bujicom skandala, bolesti i porodičnih svađa.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: ordan Pettitt / PA Images / Profimedia

"Kralj Čarls je mnogo bolesniji nego što to palata dozvoljava da se zna i jednostavno nije dorastao poslu da vodi svoju razularenu porodicu, poslovne interese krune i da ispunjava svakodnevne obaveze monarhije", rekao je član užeg kraljevskog kruga za National Enkuirer, a prenosi RadarOnline.

"Njegov rak ga jede živog", dodao je insajder. "Veoma je slab. Situacija je očajna."

Nažalost, 75-godišnji monarh je čekao više od sedam decenija da se popne na tron samo da bi video kako se monarhija divlje otela kontroli od smrti njegove majke kraljice Elizabete u septembru 2022.

princ Vilijam, kralj Čarls
foto: PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čarls je u strašnim mukama dok se bori protiv opake bolesti - priča se da je u pitanju rak pankreasa, a "iscrpljena" 76-godišnja Kamila, koja je u 13 različitih navrata zamenila svog bolesnog muža, bezbrižno je odletela na Mediteran na odmor!

U međuvremenu, "čekajući kralj", princ Vilijam (41) smanjio je svoje kraljevske dužnosti kako bi se brinuo o svojoj bolesnoj supruzi Kejt Midlton (42) i drugim pitanjima.

Kao što je RadarOnline.com prvi objavio, Midltonova se "muči da jede" dok se oporavlja od abdominalne operacije.

"Kejt je već bila mnogo mršava, tako da je ovo razlog za veliku zabrinutost iza zatvorenih vrata palate", dodao je izvor.

"Kejt se muči da jede“, rekao je dobro pozicionirani kraljevski izvor. "Ona nastavlja da se oporavlja nakon operacije, ali oporavak je bio teži nego što se očekivalo.

Kamila Parker
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Iza kulisa, Kamila je zgrožena očiglednom slabošću te vrste i ne pruža mu nimalo utehe dok se bori sa smrtonosnim rakom", otkrio je izvor iz palate.

"Odlazeći na odmor, ona je sve prenela na posinka Vilijama, koji nije u stanju da sam podnese teret monarhije".

(Kurir.rs/RadarOnline/T.J.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track