TEYA DORA POLAKO OSVAJA EVROPU: Evo kako se sada kotira naša predstavnica, skočila na kladionici, a oni su na PRVI na listi
Foto: Kurir Televizija

promene

TEYA DORA POLAKO OSVAJA EVROPU: Evo kako se sada kotira naša predstavnica, skočila na kladionici, a oni su na PRVI na listi

Pop kultura -

Teya Dora i pesma "Ramonda" će predstavljati Srbiju na 68. Evroviziji koja se održava u švedskom gradu Malmeu 7.,9. i 11. maja.

Srbija je među poslednjim zemljama koje su izabrale svog predstavnika, a sada je Teya Dora "skočila" na kladionicama i zauzima 20. mesto.

Teya Dora, kladionica, šansa, Evrovizija 2024
foto: Printscreen/eurovisionworld

Prvi je predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja sa svojom "Rim tim tagi dim" koja trenutno ima najviše glasova.

Pesma naše predstavnice Teya Dore na Evroviziji polako, ali sigurno osvaja ljude širom Evrope.

Mnogi uveliko izvode "Ramondu" koja je inspirisana Prvim svetskim ratom, stradanjima i novim počecima - ramonda je cvet kog zovu i "feniks" jer može da preživi duge suše.

Ovih dana mnogi su pevušili ovu pesmu, a umetnik Antonio Romero je prepevao na španski jezik. Njegova obrada zvuči prelepo, što samo dokazuje da je muzika univerzalna stvar i da ne poznaje granice.

"Prelepo, pozdrav iz Srbije!", "Bravo!", "Mnogo emotivno" si samo neki od komentara ispod videa, a mnogi su komentarisali i da će glasati za Teya Doru.

Svakako ima vrema za nova iznenađenja na kladionici.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

03:02

IZVINITE AUSTRALIJANCI, TEYA DORA IMA BOLJU PESMU I SPOT! Voditelj PZE uporedio predstavnike dve države na Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track