"SEDIM NA PREMIJERI, A RED ISPRED MENE BIL KLINTON HRČE" Glumica otkrila ŠOK DETALJE o bivšem predsedniku SAD, a onda ga OPSOVALA
Foto: Profimedia

ODMAH JE ZNALA DA ĆE FILM BITI HIT

"SEDIM NA PREMIJERI, A RED ISPRED MENE BIL KLINTON HRČE" Glumica otkrila ŠOK DETALJE o bivšem predsedniku SAD, a onda ga OPSOVALA

Pop kultura -

Glumica Gvinet Paltrou je nedavno gostovala u emisiji „Hot Ones“, koju vodi Šon Evans. Koncept emisije je takav da poznate osobe jedu ljuta pileća krilca dok ih voditelj intervjuiše.

U epizodi u kojoj je gostovala Paltrou, Evans ju je pitao o glasini da je tadašnji američki predsednik Bil Klinton zaspao na premijeri njenog filma „Emma“, koja se održala u Beloj kući 1996. godine.

Uspešna glumica je odabrala zanimljive reči kako bi odgovorila na Evansovo pitanje, piše New York Post.

Bil Klinton
foto: AP Photo/Julia Nikhinson

- To je istina, hrkao je tačno ispred mene. Tada sam pomislila: "Super, ovo će sigurno biti hit film", ali na kraju je i bio stoga je*i se Bile Klintone", rekla je Paltrou uz osmeh.

Gvinet Paltrou
foto: Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia

U pomenutom filmu glumi Emu Vudhaus, mladu Engleskinju iz 19. veka, koja se fokusira na to da spoji svoje prijatelje s romantičnim partnerima. Film je postao hit na blagajnama, zaradivši gotovo 40 miliona dolara širom sveta uz produkcijski budžet ispod osam miliona. Dobio je dve nominacije za Oskara - jednu za kostimografiju, a drugu za muziku.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:09

AMERIKA I RUSIJA HTELE DA SE OSVETE MILOŠEVIĆU Protiv Slobe upotrebili službe, ali i ova 2 čoveka JELJCIN I KLINTON SE DOGOVARALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track