TAJNO SU SE VENČALI, A ONDA SU SE RAZVELI: Evo ko je bivši muž Lucije Šerbedžije koji je dobio dete sa 23 godine mlađom glumicom
Foto: Zorana Jevtic

putevi im se razišli

TAJNO SU SE VENČALI, A ONDA SU SE RAZVELI: Evo ko je bivši muž Lucije Šerbedžije koji je dobio dete sa 23 godine mlađom glumicom

Pop kultura -

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija bila je udata za srpskog reditelja i scenaristu Filipa Gajića sa kojim ima dvoje dece.

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija ima bogatu glumačku karijeru koja traje još od početka devedesetih i veliki broj uloga, od kojih su najpoznatije „Novo doba“, „Rokenrol“, „Rimejk“, „Luda kuća“, „Oslobođenje Skoplja“.

Ćerku proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije trenutno gledamo u trećoj sezoni serije „Tajna vinove lozeu ulozi Ines Brunjak, koja nastoji da naruši odnose između glavnih junaka Vuka i Vere koju igra glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović.

Iako se uvek trudila da sakrije svoju privatnost od očiju javnosti, Luciji to nije uvek polazilo za rukom, posebno jer je deo umetničke porodice.

Javnost u regionu je svojvremeno intrigirao njen brak sa srpskim rediteljem Filipom Gajićem.

Zanimljivo je da su se bivši supružnici upoznali još u detinjstvu kada su zajedno bili deo jugoslovenske predstavie KPGT-a „Oslobođenje Skopja“. Tada su proveli tri meseca zajedno na turneji po Americi.

Putevi su im se razišli, a onda ih je sudbina ponovo spojila davne 1997. godine u Šerbedžijinoj kući u Londonu.

Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja“, rekao je Filip svojevremeno, te otkrio kako je poznati glumac Rade Šerbedžija reagovao na njihovu vezu.

Filip Gajić, Lucija Šerbedžija
foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

„Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni“.

Lucija i Filip su se u tajnosti venčali 2006. godine u Istri, a onda 2007. dobili su prvo dete, sina Sergeja i tri godine kasnije ćerku Anastaziju.

Međutim, njihova ljubav se posle osam godina braka ugasila, te su se razveli 2014.

Lucija Šerbedžija
foto: Kurir Štampano

Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom“, napisao je Gajić tada u svom blogu.

Kako je glumica 2016. otkrila ostali su u dobrim odnosima.

„Mi smo dvadeset godina pre nego što smo se venčali, bili dobri prijatelji i to je verovatno razlog što i danas o svemu možemo da razgovaramo. Volimo se i poštujemo“.

Filip Gajić
foto: Dragana Udovičić

Filip Gajić je posle Lucije sreću našao pored 32 godine mlađe glumice Jane Milosavljević, koja je popularnost stekla u filmu „Zona Zamfirova“ u kojem je igrala malu Zone.

Publika je Janu Milosavljević imala prilike da gleda i u serijama „Vojna akademija“ i „Žigosani u reketu“, „Državni službenik“.

Jana Milosavljević
foto: Dragana Udovičić

Ona je inače ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe „Galija“.

Janu i Filipa je upoznao Rambo Amadeus i ubrzo su započeli zajednički život. Godine 2017. dobili su sina Joakima.

( Kurir.rs / Zadovoljna / T.B.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track