"NEĆEŠ ME VIŠE TLAČITI" Slučaj slavnog repera otvorio PANDORINU KUTIJU, oglasila se žena koju optužuju da je bila POSLOVNA PRATNJA
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

PROGOVORILA

"NEĆEŠ ME VIŠE TLAČITI" Slučaj slavnog repera otvorio PANDORINU KUTIJU, oglasila se žena koju optužuju da je bila POSLOVNA PRATNJA

Pop kultura -

Bivša partnerka repera 50 Centa (Fiftija Senta), Dafne Džoj optužila ga je za fizički i seksualni napad. U objavi na Instagramu, 37-godišnja glumica direktno je imenovala 48-godišnjeg muzičara koristeći njegovo puno ime i prezime, Kertis Džejms Džekson, na početku objave. Njih dvoje imaju zajedničkog sina Sajrija (12).

"Idemo da se stvarno fokusiramo na tvoje zle postupke, silovanje i fizičko zlostavljanje. Više me nećeš tlačiti i Bog će se od sada nadalje pozabaviti tobom", napisala je Džoj i dodala: "Poslednjim svojim postupcima i lažnim optužbama protiv mene, zauvek si ugasio svaku nadu koju sam još imala oko tebe kao oca koji želi da sačuva porodicu. Slomio si nam srca poslednji put i zauvek."

Fifti Sent, 50 Cent
foto: AP/Andy Kropa

Teške optužbe iznela je nakon što je 50 Cent odlučio da sudski zatraži isključivo starateljstvo nad sinom Sajrijem. Njegovi predstavnici izjavili su za američke medije kako se na to odlučio nakon što je Rodni Džons rekao da se Dafne bavila prostitucijom, a gazda joj je bio muzički mogul Šon Didi Kombs. Džons je to izneo u svojim optužbama za seksualno zlostavljanje i vođenje velike mreže ili organizacije koja trguje seksualnim robljem protiv Didija. Didi je trenutno predmet opsežne istrage, protiv njega je uloženo nekoliko tužbi i još uvek stižu nove, a policija i državna bezbednost pretresaju njegove nekretnine u potrazi za dokazima o navodnim strašnim zločinima.

Predstavnici 50 Centa su u magazinu People objavili svoju reakciju na Džojine optužbe i, naravno, žestoko negiraju da je on zlostavljao bivšu partnerku na bilo koji način.

"Uznemirujuće optužbe koje su nedavno predate na sud pod zakletvom u slučaju povezanom s Dafne Džoj, majkom mog 12-godišnjeg deteta, podstakle su me da načiinim sve nužne pravne korake radi zaštite mog sina Sajrija. Savršeno je jasno da su najnovije, lažne i neutemeljene optužbe Dafne Džoj samo reakcija na tu moju odluku da tražim isključivo starateljstvo nad sinom. Moj sin je moj prioritet, moj jedini cilj u ovom trenutku je da on živi u sigurnom okruženju. "

Džoj je reagovala na društvenim mrežama na njegovo ismevanje na društvenim mrežama i time što je naziva prostitutkom, seksualnom radnicom: "Savršeno, porodični sud! Nedostaje mu očinska figura u životu i treba muško mišljenje. Napokon si počeo to da shvataš. Tebi je sve vic dok tvoja bezbednost nije ugrožena. A sada jeste. Unosiš pravi haos, ludilo i nered u život ljudi oko sebe. Kako bi se osećao da je Sajri jedan od onih s lisicama na rukama? I to ni za šta?"

Pozabavila se i reperovim odnosom s njihovim sinom.

"Preselili smo se u Njujork da bi ti mogao da budeš otac svom sinu. Bio si s njim 10 puta u dve godine dok smo živeli samo milju udaljeni od tebe", napisala je i dodala "Umorna sam od čuvanja i zaštite tvog lika i dela pred našim sinom. Nikad to nisi zaslužio."

Inače, još 2013. godine, 50 Cent bio je optužen za oporodično nasilje protiv Džoj i izjasnio se krivim. Zato je optužen za prekršaj i nagodio se. Tada ju je, tvrdila je Dafne, udario u stomak i uništio njenu imovinu tokom svađe. Dobio je uslovnu kaznu od tri godine i 30 dana društveno korisnog rada.

50 Cent
foto: profimedia

Džoj je u drugoj objavi negirala i optužbe da je bila jedna od prostitutki koje je zapošljavao Didi.

"Jako sam povređena zbog laži u optužnici Rodnija Džonsa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100 posto laž i blati me. Angažovaću advokata koji će istražiti sve pravne lekove protiv tvrdnji koje su izneli i Rodni i njegov advokat", napisala je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:50

SNIMALA DUET SA SNOOP DOGGOM U NJEGOVOJ KUĆI! Srpska pevačica otrkila kakav je slavni reper privatno i da li su u kontaktu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track