ANA IVANOVIĆ STIGLA NA UTAKMICU I ZASENILA ČITAV STADION: Retko ko bi spojio OVAKVE PANTALONE I PATIKE, a stajling - ČISTA DESETKA
Foto: Instagram/anaivanovic

ŠIK

ANA IVANOVIĆ STIGLA NA UTAKMICU I ZASENILA ČITAV STADION: Retko ko bi spojio OVAKVE PANTALONE I PATIKE, a stajling - ČISTA DESETKA

Pop kultura -

Čuvena Beograđanka gledala je nedavno fudbalsku utakmicu sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, proslavljenim nemačkim fudbalerom. Na Instagramu je objavila fotografije sa tog događaja, a njeno modno izdanje je bilo poprilično šik i to zbog ovakve kombinacije.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bavili su se profesionalno sportom što svakako doprinosi njihovoj harmoničnoj vezi koja zvanično traje od 2016. godine kada su se venčali u Veneciji.

Srpski zet bio je odeven u sportsko-elegantnom stilu, a sasvim sigurno je da je nakon ženidbe dodatno posevtio pažnju modi što je baš primetno. Ana je nosila klasičan blejzer, elegantnu bluzu u crnoj boji i svilene široke pantalone koje su, što se na prvi pogled vidi, veoma udobne i ostavljaju snažan utisak.

Kaiš sa zlatnim detaljima je dodatno njeno izdanje učinio elegantnim, a Ana je napravila kontrast izborom obuće, umesto cipela - hodala je u patikama pa je tako osmislila veoma zanimljivu odevnu kombinaciju.

Sportska obuća je pritom i praktičnija, a teniska zvezda Ana Ivanović koja je nedavno sa suprugom bila na dodeli Oskara u Los Anđelesu i koja najčešće bira jednostavni modni fazon, ovaj put je ekpserimentisala i poentirala. Ovakav spoj ipak nije za svakoga ili po ukus svih, neki više naginju uobičajenom modnom izdanju, a šta vi birate? Patike i elegantne pantalone ili neku drugačiju kombinaciju?

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:15

Golmani Monaka na zagrevanju, utakmica će se igrati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track