NAKON OVOGA OSTALO IM SAMO PAR SATI ŽIVOTA: Dajana je pravo u smrt otišla sa Dodijem, a malo ko zna da je ON bio njena TIHA PATNJA
Foto: Profimedia

VOLELA LUDO DOKTORA

NAKON OVOGA OSTALO IM SAMO PAR SATI ŽIVOTA: Dajana je pravo u smrt otišla sa Dodijem, a malo ko zna da je ON bio njena TIHA PATNJA

Pop kultura -

Princeza Dajana bila je udata za princa Čarlsa, sadašnjeg britanskog kralja, ali njihov brak nije funkcionisao. Čarlsovo srce još tada je ukrala Kamila, koja je danas njegova supruga, pa su se Dajana i Čarls razveli.

Princezi je bilo slomljeno srce, ali pronašla je sreću s egipatskim filmskim producentom Dodijem Al-Fajedom. Iako je bila s Dodijem u trenutku teške saobraćajne nesreće, u kojoj su oboje izgubili živote, on nije bio taj koga je najviše volela.

princeza Dajana, Dodi el Fajed, princeza, poginula, venčanje, planovi
foto: Profimedia

Nakon razvoda je navodno bila s telohraniteljem Berijem Manakijem, koji je preminuo 1987., kojeg je ludo volela. Ipak, smatra se da je ljubav njenog života bio londonski doktor Hasnat Kan, koji je od 1995. do 1997. bio u vezi s Dajanom. On nije bio spreman na medijsku pažnju pa su Hasnat i Dajana raskinuli.

Hasnat Kan
foto: Brendan Beirne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Utehu je pronašla u Dodiju, koji je ranije ljubio slavne holivudske dame poput Bruk Šilds i bio je dobro poznat medijima. Navodno je Dajana sve vreme volela Hasnata, a bila s Dodijem kako bi doktora učinila ljubomornim.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Poslednji put su Dodi i Dajana snimljeni u hotelu Ric u Parizu, a fotografije iz lifta na kojima su nasmejani uslikane su samo nekoliko sati pre smrti. Princeza je preminula u u pariškoj bolnici 31. avgusta 1997. u ranim jutarnjim satima.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B )

Bonus video:

03:05

GRADONAČELNIK NOVOG SADA ZA KURIR: Ovo je nezapamćena tragedija, apelovao sam na policiju da upotrebi sve raspoložive ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track