ANĐELINA DŽOLI PRVI PUT U JAVNOSTI S ĆERKOM BLIZNAKINJOM KOJA JE KLON BREDA PITA: Ima 15 godina i već radi za majku (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OČEVA KOPIJA

ANĐELINA DŽOLI PRVI PUT U JAVNOSTI S ĆERKOM BLIZNAKINJOM KOJA JE KLON BREDA PITA: Ima 15 godina i već radi za majku (FOTO)

Pop kultura -

Novi mjuzikl Anđeline Džoli "The Outsiders" sad je u pretpremijernoj fazi, a glumica nagrađena Oskarom u sredu je viđena s kolegama. Sa njom je bila 15-godišnja ćerka Vivijen Džoli Pit, čiji je otac Bred Pit. Vivijen se ne pojavljuje često u javnosti, a mnoge je šokiralo to što neverovatno liči na slavnog oca.

Anđelina i Vivijen su radile zajedno na projektu jer je tinejdžerka počela da se interesuje za pozorište, rekla je njena mama.

Zahara Džoli Pit, Vivijen Džoli Pit, Šajlo Džoli Pit
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina je nosila crne zatamnjene naočare uz crnu odeću, a kosa joj je bila puštena. Vivijen je nosila plavi top. Džoli je jedna od vodećih producentkinja mjuzikla.

Vivijen je odlučila da učestvuje u projeku nakon što je videla produkciju "The Outsiders" u San Dijegu, objasnila je Džoli prošle godine.

"Viv me podseća na moju majku jer nije fokusirana na to da bude u centru pažnje, već na tome da bude podrška drugim kreativcima", rekla je Džoli.

"Vrlo je promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta i naporno radi kako bi što bolje razumela kako doprineti", rekla je.

Sinopsis za "The Outsiders" glasi: "Grupa tinejdžera u ruralnoj Oklahomi pod nazivom Grisers, neprestano je u sukobu s Socialima, suparničkom grupom. Kad Grisers Poniboj (C. Tomas Hauvel) i Džoni (Ralf Mačo) uđu u tuču koja se završi smrću člana Sociala, momci su primorani da se kriju. Uskoro se Poniboj i Džoni, zajedno s intenzivnim Dalasom (Met Dilon) i njihovim drugim prijateljima Griserima, moraju da se nose s posledicama svojih nasilnih života. Dok neki Griseri pokušavaju da postignu iskupljenje, drugi završavaju tragično."

Džoli sa Bredom Pitom ima ukupno šestoro dece, osim Vivijen ima ćerke Šajlo i Zaharu i sinove Noksa, Medoksa i Paksa.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

03:34

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track