KARDAŠIJANKA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU, PA JE URNISALI NA MREŽAMA: Starleta objavila slike u kupaćem, a svi komentarišu SAMO JEDNO
Foto: Profimedia

peh ili ne?

KARDAŠIJANKA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU, PA JE URNISALI NA MREŽAMA: Starleta objavila slike u kupaćem, a svi komentarišu SAMO JEDNO

Pop kultura -

Kloi Kardašijan prethodnih dana bila je na meti kritika na društvenim mrežama, nakon što je objavila nove fotografije. Brojni korisnici istakli su da se ovog puta previše zaigrala u fotošopu.

Ursnisali je komentarima

Ona je pozirala na vodenom skuteru kako bi promovisala novu kolekciju odeće, a čini se da je sve palo u drugi plan.

Kloi je pozirala usred okeana na crnom džet skiju. Nosila je crno-beli kupaći kostim, koji je istakao njene obline. Međutim, fanovima je za oko zapala njena savršeno glatka koža.

Da li se Kloi zaigrala u fotošopu?

Tako su slike savršenog izgleda bile kritikovane od strane ljudi, koji su tvrdili da je Kloi fotošopirala svoje snimke uz pomoć veštačke inteligencije.

"Njeni bokovi izgledaju ispuvano", "Nisam je prepoznao", "Izgleda smešno", bili su samo neki od negativnih komentara na račun strlete.

Promene, promene

Takođe, mnogi korisnici uporedili su je sa Lindzi Lohan zbog nove frizure:

"U početku sam mislio da je Lindzi Lohan", "Kloi pokušava da uz pomoć veštačke inteligencije predstavi sebe kao Lindzi Lohan, bili su samo neki od komentara.

Ipak, mnogi korisnici izrazili su divljenje straleti zbog posvećenosti vežbanju i što održava savršenu liniju. Inače, Kloi redovno hvale zbog novog izgleda, a ona se ne libi da pokaže svoje adute.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track